Στο Κακουργιοδικείο για φόνο εκ προμελέτης θα παραπεμφθεί 31χρονος

Την παραπομπή του 31χρονου, που έχει συλληφθεί  στην υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του 40χρονου Αντρέα Στυλιανού Αμερικάνους), σε απ’ ευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο, αναμένεται να ζητήσει από το Δικαστήριο της Λεμεσού, η Αστυνομία.  Το αίτημα, με την συμπλήρωση του φακέλου της  προκαταρκτικής αστυνομικής  έρευνας στάλθηκε σήμερα προς γνωμάτευση στον Γενικό Εισαγγελέα. Στη βάση των οδηγιών του η Αστυνομία αναμένεται να  ζητήσει αύριο, που λήγει το διάταγμα προσωποκράτησης, την παραπομπή του υπόπτου στο Κακουργιοδικείο.
 
Στο Δικαστήριο, εκτός του 31χρονου θα βρεθεί σήμερα και 25χρονος συγγενής του, καθώς λήγει κι εκείνου το διάταγμα προφυλάκισής του.  Ο τελευταίος φέρεται να βρισκόταν στο όχημα του 31χρονου λίγο πριν  την «φονική σύγκρουση». Ακολούθως έφυγε στο εξωτερικό κι επέστρεψε λίγες μέρες αργότερα, όταν πληροφορήθηκε ότι καταζητείτο από την Αστυνομία.   Ο 25χρονος, όπως ανέφερε κατά την παρουσίαση του στο Δικαστήριο, ο εξεταστής της υπόθεσης , δεν συνεργαζόταν με την Αστυνομία, ισχυριζόμενος πως δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με το θύμα, ενώ υποστήριξε πως λίγο νωρίτερα από την μοιραία σύγκρουση, είχε αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο του 31χρονου, μεταβαίνοντας σε περίπτερο της γειτονιάς.  Ο 25χρονος χωρίς κάποια σημαντικά στοιχεία σε βάρος του αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.  

Το μοιραίο περιστατικό συνέβη τη νύχτα της 7ης Δεκεμβρίου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό. Ο  31χρονος, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον 40χρονο Ανδρέα Στυλιανού Αμερικάνο,  φέρεται να περιπολούσε με το όχημα του στη γειτονιά, όπου βρίσκεται  το σπίτι του, στην περιοχή Αποστόλου Ανδρέα Χαράκη.  Ο 40χρονος μετέβη στην περιοχή και φέρεται να πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον της οικίας του 31χρονου. Κατά την αποχώρησή του από τον χώρο, κάτω από περίεργες συνθήκες, η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του Αμερικάνου  συγκρούστηκε με το όχημα του 31χρονου, με συνέπεια  να βρει τον θάνατο ο 40χρονος . Στις έρευνές της η Αστυνομία, την ίδια νύχτα,  εντόπισε δίπλα από το θύμα ένα πιστόλι, όπως και κάλυκες σφαιρών πιστολιού.

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»