Στο εδώλιο για απολογία ο δράστης του τριπλού φονικού

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού η δίκη για το τριπλό φονικό, το Νοέμβριο του 2015 στο κέντρο της Λεμεσού.

Ο κατηγορούμενος Χρίστος Θωμά πιθανόν σήμερα να απολογηθεί από το εδώλιο, είτε ανωμοτί  να απολογηθεί και να αντεξεταστεί, είτε να τηρήσει σιωπή, για τη δολοφονία των αδελφών Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, και του Αιμίλιου Μιλτιάδους.

Στην προηγούμενη δικάσιμο, ο δικηγόρος του είχε ενημερώσει το δικαστήριο ότι επρόκειτο να διαβουλευθεί με τον πελάτη του, κατά πόσο θα καταθέσει ο ίδιος ή όχι.

Όπως αναφέρθηκε κατά την προηγούμενη δικάσιμο, εκ πρώτης όψεως η κατηγορούσα αρχή έχει αποδείξει ότι στοιχειοθετείται υπόθεση σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος.
 

Δειτε Επισης

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας (pic)
Παρίστανε τον πελάτη σε φούρνο στη Λευκωσία, έσπρωξε την υπάλληλο και έφυγε με τις εισπράξεις
Κόλαση πυρός στην Εύβοια-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά (vids&pics)
Κυνηγούν τον... κανένα για να κερδίσουν τους πολίτες τα κόμματα-Πλήρης η απογοήτευση της κοινωνίας
Με ίσες αποστάσεις και αόριστες συστάσεις τα προσχέδια των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο
Υπό πίεση η Δικαιοσύνη... Παρενέργειες λόγω Βαρωσιώτου και ΕΔΑΔ, νομικά σφάλματα με διαφορετικό απόηχο
Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Ελεύθερος με όρους εκζητούμενος 38χρονος από την Ιορδανία
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»