Πρωτοφανής επίθεση τουρκικού Υπ.Εξ.  προς Πάνο Καμένο

Τις δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμένου εναντίον του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερνογάν επικρίνει το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών και τον καλεί να συμπεριφέρεται "με υπευθυνότητα και σοβαρότητα".

Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα:

“Επιστρέφουμε πίσω όπως είναι τις δηλώσεις εναντίον του Προέδρου μας που εκτόξευσε την 1η Δεκεμβρίου ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας τον οποίο γνωρίζουμε ότι στερείται της δυνατότητας να αξιολόγησης και έκφρασης των εξελίξεων με ψυχραιμία.

Η παράλογη στάση του Υπουργού Άμυνας τις προηγούμενες μέρες που έφτασε σε σημείο να επιβραβεύει τις οργανώσεις που συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωση ΕΟΚΑ στην Κύπρο προκαλεί ζημιά στις προσπάθειες των δύο χωρών για ανάπτυξη της συνεργασίας τους.

Καλούμε για άλλη μια φορά τον Καμένο να συμπεριφέρεται με υπευθυνότητα και σοβαρότητα απέχοντας από παρόμοιες δηλώσεις και πράξεις”, ισχυρίζεται το τουρκικό ΥΠΕΞ.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η Κύπρος καταγγέλλει 989 εναέριες και 45 θαλάσσιες παραβιάσεις από Τουρκία στον ΟΗΕ
Τραμπ: Το Ισραήλ συμφώνησε στους όρους για εκεχειρία 60 ημερών στη Γάζα
Στις φλόγες όχημα 54χρονης στη Λακατάμια-Επηρεάστηκαν και άλλα δύο αυτοκίνητα
Το σκεπτικό ΥΠΑΝ για την παράταση φοίτησης στα ειδικά σχολεία-Ζητά ολιστική πολιτική το αναπηρικό κίνημα
Ι. Καργαρώτος: Η μείωση της βλάβης στο κάπνισμα μπορεί να προσφέρει σημαντικά αποτελέσματα στη δημόσια υγεία
Από την κουμπαροκρατία που κατήγγειλε ο Κληρίδης στην απόλυση της Βαρωσιώτου-Πλήττεται η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
Αδιέξοδο στη φιλοξενία ασυνόδευτων ανηλίκων-Εξαντλούνται οι διαθέσιμες δομές
Ο καθένας στον δικό του ΚΕΝΤΡ(ικ)Ο δρόμο στις Βουλευτικές αλλά με ευδιάκριτα σημεία διασταύρωσης
Ξανάρχισε το τροπάρι με τους σφετεριστές ο Τατάρ-Ξεκίνησε blame game ενόψει Νέας Υόρκης
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ