O εκλεκτός του Λορένθο για την επίθεση και το ραντεβού με Εφραίμ

Εξελίξεις για το μέλλον του Γιώργου Εφραίμ στον ΑΠΟΕΛ θα φέρει η σημερινή (19/12) μέρα. Η επιτροπή προγραμματισμού των «γαλαζοκιτρίνων» θα έχει συνάντηση με τον ατζέντη του διεθνούς μεσοεπιθετικού, στην οποία πολύ πιθανόν να πέσουν οι υπογραφές για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.
 
Υπάρχει πρόσφορο έδαφος καθώς και οι δύο πλευρές επιθυμούν μακροχρόνιο συμβόλαιο. Η συνεργασία του ΑΠΟΕΛ με τον Εφραίμ εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου και οι πρωταθλητές θέλουν να «δέσουν» τον 27χρονο ποδοσφαιριστή στον «Αρχάγγελο» μέχρι το 2020.
 
Οι ετήσιες απολαβές του Εφραίμ αυτή την στιγμή κυμαίνονται στις 230 χιλιάδες ευρώ και ενδεχομένως να γίνει μια μικρή αύξηση στο νέο συμβόλαιο.
 
Σύντομα θα κλείσει και το κεφάλαιο Στάθης Αλωνεύτης. Ο Κύπριος εξτρέμ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και θεωρείται δεδομένο ότι θα παραμείνει κάτοικος Αρχαγγέλου για, τουλάχιστον, άλλη μια σεζόν.
 
Εντόπισε επιθετικό
Μια αξιόλογη περίπτωση επιθετικού εντόπισε ο αρχισκάουτερ του ΑΠΟΕΛ, Χουάν Λορένθο, Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά από τους Σωτηρίου και Ντε Καμάργκο σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία, όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο γεγονός που περιπλέκει την κατάσταση.
 
Με την πρόσληψη του Λορένθο στον ΑΠΟΕΛ δουλεύουν από τώρα για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους. Υπάρχει μεν άμεση ανάγκη για ενίσχυση της γραμμής κρούσης, εντούτοις δεν αποκλείεται οι «γαλαζοκίτρινοι» να καταλήξουν από τώρα σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή για το ερχόμενο καλοκαίρι.
 
Αξιολογείται ο Μποντούροφ
Συνεχίζει τις προπονήσεις στον Αρχάγγελο ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικό Νικολάι Μποντούροφ.
 
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και αξιολογείται από την τεχνική ηγεσία των «γαλαζοκιτρίνων». Η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής είναι δεδομένη είτε με τη μεταγραφή του Μποντούροφ ή εάν δεν ικανοποιήσει με άλλο ποδοσφαιριστή.