Αυτοί εκλέγονται Δημοτικοί Σύμβουλοι στους Δήμους της Λεμεσού

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της χθεσινοβραδινής εκλογικής αναμέτρησης, οι πιο κάτω εκλέγονται στα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της επαρχίας Λεμεσού.

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λεμεσού
 
Σύμφωνα με τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού, όπου εκλέγονται 26 σύμβουλοι, εκλογή έχουν εξασφαλίσει οι ακόλουθοι:
 
Από τον Δημοκρατικό Συναγερμό εκλέγονται οι, Νίκος Σύκας, Μιχάλης Βασιλείου, Αθηνά Σπύρου,  Χάρης Τρίκης, Λούκας Σπαθάρης, Μιχάλης Φελάς, Μαρίνα Χατζημανώλη, Άριστος Αριστείδου, Κώστας Γιάλλουρος και Ανδρέας Κόκκινος.
 
Από το ΑΚΕΛ εκλέγονται οι Μιχάλης Σωκράτους, Απόστολος Ψαράς, Γιώργος Επαμεινώνδα, Λοϊζος Μαυρουδής, Νίκος Αγαπίου και Αφροδίτη Ευαγγέλου.
 
Από το ΔΗΚΟ εισέρχονται στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λεμεσού, οι Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, η Τροοδία Αντωνιάδου, ο Κρίστης Δημητρίου και Θεοδόσης Ανθούσης.
 
Από την ΕΔΕΚ εκλέγονται οι, Ανδρέας Νεοφύτου και Αδάμος Κόμπος.
 
Στο Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού εισέρχονται ακόμη από ένας δημοτικός σύμβουλος από τα κόμματα Αλληλεγγύη Πρόδρομος Τοπουζής, από Συμμαχία Πολιτών η Νίκη Παντελίδου ,  από τους Οικολόγους (Πράσινη Λεμεσός)-Ηλίας Ιωακείμ και ένας του ΕΛΑΜ.

 
Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Αθανασίου

Στο δεκαμελές συμβούλιο Αγίου Αθανασίου εισέρχονται σύμφωνα με πληροφορίες οι ακόλουθοι δημοτικοί σύμβουλοι. Από το ΑΚΕΛ οι, Άντρη Ζάκου, Μιχάλης Κούσουλος, Χριστοφής Χριστοφά και Λία Λεβέντη. Από τον ΔΗΣΥ οι, Μάρκος Παντελίδης Αναστασία Γεωργιάδου, ενώ δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο τρίτος σύμβουλος που εκλέγεται με τον Συναγερμό. Από το ΔΗΚΟ εκλέγεται η Ανθή Λελέκη και την ΕΔΕΚ ο Ιωσήφ Ιωσήφ. Τέλος εκλέγεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Δημότες» Γιώργος Ανδρέου Σπανός.

Δημοτικό Συμβούλιο Κάτω Πολεμιδιών
 
Στο 16μελές συμβούλιο του Δήμου Κ. Πολεμιδιών εκλέγονται οι ακόλουθοι: Από το ΑΚΕΛ οι, Ανδρέας Τσιπής, Λουκάς Αβραάμ, Ανδρέας Σκαρπάρης, Αντώνης Αντωνίου, Γιώργος Μαυρής και Σοφία Τιμοθέου Γεωργίου. Από τον ΔΗΣΥ εκλέγονται οι, Μάμας Πατέρας, Χαράλαμπος Πισσούριος, Λούης Λοϊζου, Μιχάλης Καιρίνος  και Χριστόδουλος  Μαυρομούστακος. Από ττο ΔΗΚΟ ο Ανδρέας Θεοδώρου, Μάριος Ελευθερίου και Μάριος Κουκλής. Από την ΕΔΕΚ ο Κύπρος Βαλανίδη και Άντρη Παττίχη.

Δημοτικό Συμβούλιο Ύψωνα
 
Στον Δήμο Ύψωνα εκλέγονται 10 δημοτικοί σύμβουλοι κι είναι οι ακόλουθοι: Από τον ΔΗΣΥ οι, Αλέκα Στυλιανού, Κλεάνθης Καραμανίδης, Άριστος Γεωργίου, Μάριος Νεοφύτου και Νεόφυτος Νικολάου. Από το ΑΚΕΛ οι, Κυριάκος Παναγιώτου και Σάββας Αγησιλάου. Από το ΔΗΚΟ ο Μάριος Νεοφύτου, την  ΕΔΕΚ ο Κλεάνθης Αγγελοδήμου και το ΕΛΑΜ ο Γιώτης Παναγιώτου.

Δημοτικό Συμβούλιο Μέσα Γειτονιάς
 
Στον Δήμο Μέσα Γειτονιάς εκλέγονται από πλευράς ΔΗΚΟ δημοτικοί σύμβουλοι, οι Μαριος Πρωτοπαπάς, Κώστας Κωνσταντίνου Ανδρέας Επαμεινώνδας και Γιαννάκης Αθηνάκης, από την ΕΔΕΚ ο Στάθης Γρηγορίου. Στον ίδιο Δήμο από τον ΔΗΣΥ εκλέγονται οι, Ανδρέας Μιχαηλίδης,  Στέλλα Κοντού και Λένια Κυπριανού. Τέλος από το ΑΚΕΛ οι,  Ανδρεας Θεοφάνους και Μαρία Συγγέρη.

Δημοτικό Συμβούλιο Γερμασόγειας

Στον Δήμο Γερμασόγειας εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι από τον ΔΗΣΥ οι, Χρίστος Παπαμιχαήλ, Κούλλης Τσαγκάρης , Πέπη Ορφανίδου και Δώρος Θεοδώρου. Από το ΑΚΕΛ οι, Γιώργος Καζαμίας, Γιώργος Ασιώτης και Πολύβιος Παπασολωμού, ενώ από το ΔΗΚΟ οι Γιάννης Κράνος και  Κυριάκος Ηλιαδης. Τέλος εξελέγη ένας δημοτικός σύμβουλος από τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Πανίκου Λουρουτζιάτη.

  
 

Δειτε Επισης

Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Εξύμνησε την συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ ο Χέρτζογκ-Λαμπρό παράδειγμα μεσογειακής συνεργασίας και σταθερότητας
«Ιστορικό» χαρακτήρισε το ψήφισμα ΟΗΕ για Δυτική Όχθη ο Παλαιστίνιος Πρέσβης
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη-«Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ»
Διακόπηκε η συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου, ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον Οδυσσέα
Τις επόμενες ημέρες οι αποφάσεις Χριστοδουλίδη για αντικατάσταση Οδυσσέα
Κρίσιμο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για την ηλεκτρική διασύνδεση
Οι... μνηστήρες περιμένουν Οδυσσέα-Τα κρυφά χαμόγελα, οι φήμες διαρκείας και τα πολιτικά σενάρια