«Όχι» πρώην προέδρων για επιστροφή στα διοικητικά

Όπως αποκάλυψε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) από το απόγευμα της Κυριακής (18/12) τις τελευταίες μέρες πρόσωπα αποδεχτά από όλους στην Ανόρθωση έχουν αναλάβει πρωτοβουλία για σύσταση διοικούσας επιτροπής με τη συμμετοχή πρώην προέδρων και επιφανών φίλων της Ανόρθωσης, ώστε να δοθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, να στηριχθεί οικονομικά η εταιρεία και να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει στα γήπεδα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έχουν προσεγγιστεί αρκετοί πρώην πρόεδροι, όπως οι Ανδρέας Παντελή, Αντώνης Δημητρίου, Σάββας Κάκος, Κυριάκος Κούσιος, πρώην μέλη διοικητικών συμβουλίων και επιφανείς φίλοι του σωματείου.
Αντώνης Δημητρίου και Σάββας Κάκος απάντησαν ήδη ότι θα παραμείνουν στο πλευρό της ομάδας στηρίζοντας οικονομικά την όποια προσπάθεια γίνει, αλλά δεν πρόκειται να εμπλακούν διοικητικά στην ομάδα της Αμμοχώστου. 
 
Τα δεδομένα με Παντελή 
Η επιθυμία του Ανδρέα Παντελή για επιστροφή στα διοικητικά της Ανόρθωσης είναι δεδομένη. Εδώ και καιρό, πριν ακόμα παραιτηθεί ο Χρίστος Πουλλαΐδης, ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης είχε προσεγγιστεί για να εμπλακεί στα διοικητικά της «Κυρίας». 
 
Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ του ΡΕΠΟΡΤΕΡ στις 18/10: Δεν επιστρέφει ως υπάλληλος στην Ανόρθωση ο Ανδρέας Παντελή

Οι πιέσεις προς τον Ανδρέα Παντελή έχουν ενταθεί μετά την αποχώρηση του κ.Πουλλαΐδη, εντούτοις για να υπάρξει πρόσφορο έδαφος για επιστροφή του Ανδρέα Παντελή θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τις μετοχές του τέως προέδρου της εταιρείας. Ο ίδιος δεν προτίθεται να επιστρέψει ως υπάλληλος κανενός μεγαλομετόχου αλλά μόνο ως πρόεδρος είτε της διοίκησης είτε μιας διοικούσας επιτροπής. 
 
Τα ερωτηματικά που προκύπτουν όμως είναι αρκετά. Τα Νοεμβριανά του 2008, όσο και αν επιβάλλεται να ξεχαστούν σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της Ανόρθωσης, έχουν αφήσει δικαστικές αποφάσεις στις οποίες εμπλέκεται ο Ανδρέας Παντελή και για να επιστρέψει στα διοικητικά της «Κυρίας» θα πρέπει η Γενική Συνέλευση του σωματείου να διαγράψει κάθε απόφαση δικαστηρίου που ενοχοποιεί τον κ. Παντελή.