10 ξένοι celebrities που έμειναν ορφανοί σε μικρή ηλικία!

Σε ηλικία 10 ετών έχασε τον πατέρα της η  Julia Roberts. Πέθανε από καρκίνο σε ηλικία μόλις 44 ετών. Αν και η ίδια η μιλάει ελάχιστα για τη ζωή της, λέγεται πως ο θάνατος του πατέρα της υπήρξε καθοριστικός γι΄αυτήν και την εξέλιξή της.

Η ηθοποιός από την Νότια Αφρική Charlize Theron σε ηλικία 15 ετών έγινε μάρτυρας φονικού. Είδε τη μητέρα της να σκοτώνει τον σύζυγο και πατέρα της Σαρλίζ μπροστά στα μάτια της. Ο πατέρας της Charles Theron Γάλλος στην καταγωγή και μέθυσος, κακομεταχειρίζονταν πάρα πολύ τη μητέρα της, με αποτέλεσμα εκείνη τελικά να τον σκοτώσει πυροβολώντας τον μπροστά στα μάτια της κόρης τους ΤΟ 1991. Η πράξη της θεωρήθηκε αυτοάμυνα και η ίδια δεν καταδικάστηκε. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, πρόκειται για τη μεγαλύτερη τραγωδία της ζωής της που θα την ακολουθεί παντού και πάντα.

Σε εφηβική ηλικία έχασε τη μητέρα του και ο τραγουδιστής των U2 Bono με εξαιρετικά τραγικό τρόπο. Η ίδια έφυγε από τη ζωή ενώ αποχαιρετούσε τον δικό της πατέρα και παππού του Μπόνο. Η Airis πέθανε από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου κατά τη διάρκεια της κηδείας. Όπως έχει ο ίδιος δηλώσει αυτή η απώλεια είναι που τον έστρεψε στη μουσική και τον έκανε διάσημο ενώ η θλίψη του έγινε οργή που εκφράστηκε μέσα από τη ρόκ.

Ποιός μπορεί να ξεχάσει τον William και τον Harry στην κηδεία της μητέρας τους Daiana μετά τον τραγικό θάνατό της; Τα δύο αγόρια περπατούσαν σκυφτά κι εμφανώς συντετριμμένα με τον William να μη μπορέι να συγκρατήσει τα δάκρυά του παρά το πρωτόκολλο.

Η Naomi Watts έχει μιλήσει ανοιχτά για το πως ο θάνατος του πατέρα της από υπερβολική δόση ηρωίνης όταν αυτή ήταν μόλις επτά ετών την επηρέασε σε όλη της τη μετέπειτα ζωή. 

Ο πατέρας του γνωστού κωμικού ηθοποιού Eddie Murphy  έφυγε νωρίς από τη ζωή με αποτέλεσμα αυτός κι ο αδελφός του να τεθούν υπό κρατική προστασία σε ίδρυμα αφου η μητέρα τους ήταν άρρωστη.

O Οrlando Bloom έχασε τον άνθρωπο που θεωρούσε πατέρα όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Ωστόσο, σε ηλικία 13 ετών η μητέρα του αποκάλυψε πως ο βιολογικός του πατέρας ήταν άλλος και μάλιστα από το φιλικό τους περιβάλλον.

 

Δειτε Επισης

Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Εξύμνησε την συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ ο Χέρτζογκ-Λαμπρό παράδειγμα μεσογειακής συνεργασίας και σταθερότητας
«Ιστορικό» χαρακτήρισε το ψήφισμα ΟΗΕ για Δυτική Όχθη ο Παλαιστίνιος Πρέσβης
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη-«Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ»
Διακόπηκε η συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου, ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον Οδυσσέα
Τις επόμενες ημέρες οι αποφάσεις Χριστοδουλίδη για αντικατάσταση Οδυσσέα
Κρίσιμο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για την ηλεκτρική διασύνδεση
Οι... μνηστήρες περιμένουν Οδυσσέα-Τα κρυφά χαμόγελα, οι φήμες διαρκείας και τα πολιτικά σενάρια