Βόμβες, διαιτητικά εγκλήματα, φήμες για Κουτσοκούμνη και λίγο ποδόσφαιρο

Βομβιστική επίθεση σε πρόσωπο του ποδοσφαίρου (ξανά) , διαιτητικά εγκλήματα (ξανά), φήμες για αποχώρηση του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη και… λίγο ποδόσφαιρο.
 
Τα πιο πάνω περιγράφουν ένα συνηθισμένο ποδοσφαιρικό διήμερο στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Πλέον οι βομβιστικές επιθέσεις σε πρόσωπα του αθλήματος έχουν καταντήσει ρουτίνα και ουδείς φαίνεται ν’ ασχολείται ιδιαίτερα με αυτό.
 
Τα διαιτητικά σφάλματα και οι ανομοιομορφίες στις υποδείξεις των διαιτητών συνεχίστηκαν και αυτή την αγωνιστική. Στο Παφιακό ο Κώστας Ψευδιώτης έκανε πράματα και θάματα ανακαλύπτοντας δύο πέναλτι για την ΑΕΖ.
 
Φωνές και διαμαρτυρίες προκάλεσαν επίσης η υπόδειξη πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ από τον Χαράλαμπο Σκαπούλη στο παιχνίδι με τον Εθνικό και του Τιμόθεου Χριστοφή υπέρ της ΑΕΛ στο ματς με τη Δόξα.
 
Πέναλτι ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ σε χέρι του Ντε Βρίισε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ερμή με τους «γαλαζοκίτρινους» να διαμαρτύρονται μέσω twitter και την Ομόνοια ν’ απαντά στους «γαλαζοκίτρινους» (διαβάστε εδώ αναλυτικό ρεπορτάζ) καλώντας τους να πορευτούν μαζί τους για κάθοδο ξένων διαιτητών.
 
Ούτε οι βόμβες, ούτε τα διαιτητικά λάθη, ούτε οι διαμαρτυρίες και οι αντεγκλήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πρωτότυπα στο κυπριακό ποδόσφαιρο γι’ αυτό και λίγες ώρες αργότερα κανείς δεν τα θυμάται.
 
Το πρωί του Σαββάτου (17/12) τα… ήρεμα νερά του κυπριακού ποδοσφαίρου- δεν τα ταράζουν ούτε οι βόμβες, ούτε τα διαιτητικά σφάλματα, ούτε οι δεκάδες κόκκινοι φάκελοι- τάραξε η δημοσίευση της εφημερίδας «Πολίτης» για αποχώρηση του προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη από την ηγεσία της Ομοσπονδίας (διαβάστε εδώ σχετικό δημοσίευμα).
 
Από πλευράς ΚΟΠ κάνουν λόγο για κακόβουλο δημοσίευμα. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν και σύντομα θα διαφανεί κατά πόσο ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης μετά από 15 χρόνια παρουσίας στην προεδρία της ΚΟΠ θα κάνει το… βήμα στην καριέρα του μετακομίζοντας στη ΦΙΦΑ.