Στο ψυγείο η Κύπρος - 4άρι αγγίζει απόψε ο υδράργυρος

Ψυχρή αέρια μάζα και ψηλή πίεση επηρεάζουν την περιοχή. Σήμερα το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ τοπικά δεν αποκλείεται να σημειωθεί ελαφρά βροχή και στα ορεινά και ημιορεινά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, μέτριοι και στα προσήνεμα ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 και παροδικά 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα ανατολικά ταραγμένη.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος ενώ στα ημιορεινά και ορεινά θα επικρατεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 8 στα παράλια και στους μείον δύο στα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών ή ελαφράς χιονόπτωσης στα ορεινά. Η θερμοκρασία παραμένει στα ίδια περίπου επίπεδα. Την Τετάρτη ο καιρός θα καταστεί συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και πιθανότητα να σημειωθεί καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με βροχές, καταιγίδες και χιονόπτωση στα ορεινά και ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.
  

Δειτε Επισης

Έβαλε στο τραπέζι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το θέμα παύσης Ελεγκτή ο Φειδίας-Υπέβαλε σχετικό ερώτημα
Τερματισμό σφετερισμού ε/κ περιουσιών ως ΜΟΕ συζήτησαν ε/κ και τ/κ κόμματα
Σύντομα εξελίξεις για αξιολόγηση και διορισμούς εκπαιδευτικών προανήγγειλε η ΥΠΑΝ
Τέλος από την 1η Οκτωβρίου ο μηδενικός συντελεστής Φ.Π.Α σε βασικά είδη-Τα προϊόντα που συγκαταλέγονται
Ζουν περισσότερο οι γυναίκες στην Κύπρο σε σχέση με τους άντρες-Τι δείχνουν τα στοιχεία από τη Eurostat
Ιδρύεται έδρα Τεχνητής Νοημοσύνης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Πολύ πιο κάτω από τον μέσο όρο της Ε.Ε η εκπροσώπηση των γυναικών σε διευθυντικές θέσεις στην Κύπρο
Ανενεργός ο νόμος για Πόθεν Έσχες των δημοσίων υπαλλήλων, μη ξεκάθαρη η λύση-Χωρίς διόδους οι whistleblowers
Στη διάθεση του κοινού το Tax For All
Ξεκαθάρισε τις σκιές για απαγόρευση κινητών η Μιχαηλίδου-Πυρά από ΑΚΕΛ για αποτυχία εφαρμογής νόμων