Κίνηση για διοικούσα επιτροπή με πρώην προέδρους (αποκαλυπτικές πληροφορίες)

Το διοικητικό και αγωνιστικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Ανόρθωση έχει ταρακουνήσει τους πάντες στην ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Τα οικονομικά κριτήρια Δεκεμβρίου είναι προ των πυλών, ενώ η ομάδα παραπαίει στη 10η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, μόλις πέντε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και δείχνει ανίκανη να σταματήσει την κατρακύλα.
 
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (21/12) θα τεθεί επί τάπητος το θέμα των μετοχών του Χρίστου Πουλλαΐδη, με το σωματείο να μην αποδέχεται την παραχώρηση με πληρεξούσιο των μετοχών του μεγαλομετόχου της εταιρείας.
 
Δύσκολα θα προκύψει φως στην άκρη του τούνελ όσο αφορά τη διαδοχή του Χρίστου Πουλλαΐδη στην προεδρία, καθώς πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν διάφορα ζητήματα (μεταξύ αυτών οι μετοχές του κ. Πουλλαΐδη), ενώ δεν υπάρχει κανείς που να διαθέτει το χρήμα και την καθολική στήριξη των μελών για να καθίσει στο «πηδάλιο».
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ τις τελευταίες μέρες πρόσωπα αποδεχτά από όλους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έχουν αναλάβει πρωτοβουλία για σύσταση διοικούσας επιτροπής με τη συμμετοχή πρώην προέδρων και επιφανών φίλων της Ανόρθωσης, ώστε να δοθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, να στηριχθεί οικονομικά η εταιρεία και να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει στα γήπεδα.
 
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έχουν προσεγγιστεί αρκετοί πρώην πρόεδροι, όπως οι Ανδρέας Παντελή, Αντώνης Δημητρίου, Σάββας Κάκος, Κυριάκος Κούσιος, πρώην μέλη διοικητικών συμβουλίων και επιφανείς φίλοι του σωματείου.
 
Αν και οι συζητήσεις είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο υπάρχει κινητικότητα, αν και μερικοί έχουν ήδη απαντήσει ότι δεν προτίθενται να εμπλακούν διοικητικά αλλά είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
 
Το κατά πόσο είναι εφικτό να συσταθεί μια διοικούσα επιτροπή με πρόσωπα που στο πρόσφατο παρελθόν ήρθαν σε αντιπαράθεση ή και εκκρεμούν δικαστικά εντάλματα εναντίον τους για οφειλές προς το σωματείο, θα το δείξει ο χρόνος.
 
Στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο σύστασης διοικούσας επιτροπής με επικεφαλή κάποιο έκ των πρώην προέδρων, ενώ προτάθηκε επίσης τα μέλη να είναι ίσος προς ίσον, ώστε να αποφευχθούν κόντρες και αντιπαραθέσεις.
 
Μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης, αναμένεται πως θα ενταθούν οι επαφές με σκοπό την εξεύρεση αξιόπιστης λύσης για τα διοικητικά της Ανόρθωσης.