Χειροπέδες σε νεαρό για βόμβα σε κομμωτήριο στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, έξω από κομμωτήριο που βρίσκεται στην οδό Χριστάκη Κράνου στη Γερμασόγεια.
 
Η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία σύμφωνα με την οποίαν, ο 22χρονος είχε προσωπικές διαφορές με τον 33χρονο ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου και δυνάμει δικαστικού εντάλματος τον συνέλαβε και σήμερα τον οδήγησε ενώπιον του δικαστηρίου, όπου τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση.
 
Υπενθυμίζεται πως η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας με εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος, που είχε τοποθετηθεί κοντά στην γυάλινη πρόσοψη του κομμωτηρίου, προκαλώντας ζημιές στη βιτρίνα του, καθώς και σε πόρτα εισόδου κατοικίας, που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο.
 

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη του 82χρονου Παναγιώτη Ευσταθίου από τη Λεμεσό (pic)
Συνελήφθη 16χρονος που διέφυγε κατά τα επεισόδια με εικοσι κουκουλοφόρους στη Λεμεσό
Φωτογραφίες από το κινητό της Γερμανίδας σφετερίστριας ενώπιον του Δικαστηρίου-Τι απεικόνιζαν
Επέστρεψε στην Κύπρο το ελικόπτερο «Ακρίτας» που συνέδραμε στην κατάσβεση πυρκαγιών στο Ισραήλ
Μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκαν σε αποθήκη και οικία στη Λευκωσία
Απάντησε μη παραδοχή σε 102 κατηγορίες ο Αϊκούτ για τον σφετερισμό E/κ περιουσιών
Δώδεκα θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη λεωφόρου Προδρόμου στη Λευκωσία
Στο νοσοκομείο οδηγός μετά από τροχαίο-Χτύπησε σε περιτοίχισμα
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση για το 112-Έντεκα πρωτεύοντα πτητικά μέσα στη διάθεση της ΚΔ για τις πυρκαγιές