Υποθέσεις κορυφής...

Η ισοβαθμία τριών ομάδων στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (με 33 βαθμούς) δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στα σημερινά (17/12) παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής, προτελευταίας πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εορτές των Χριστουγέννων.
 
Η ΑΕΚ υποδέχεται στην «ΑΕΚ Αρένα» τον Εθνικό, η ΑΕΛ στο Τσίρειο την Δόξα, ενώ εκτός έδρας δοκιμάζεται από τον Ερμή ο ΑΠΟΕΛ. Θα συνεχίζουν να πορεύονται χέρι-χέρι οι τρεις διεκδικητές του τίτλου ή κάποια/ες εξ αυτών θα ξεχωρίσει. Αυτό θα το ξέρουμε γύρω στις 20:00.
 
Πάντως, τις δικές τους απαιτήσεις έχουν και οι αντίπαλοι των τριών ομάδων. Ο Εθνικός θέλει να προσθέσει και τρίτο συνεχόμενο τρίποντο στη συγκομιδή του και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρώτη εξάδα. Το ίδιο σκέφτονται στον Ερμή, ενώ η Δόξα προσπαθεί να ξελασπώσει από τις τελευταίες θέσεις.
 
Πέραν, των τριών παιχνιδιών υπάρχει και το ματς στο ΓΣΠ με ξεκάθαρο φαβορί την Ομόνοια με την Αναγέννηση. Φυσικά, και στον Α’ γύρο οι πράσινοι είχαν τον πρώτο λόγο, όμως ψυχομάχησαν μέχρι να πάρουν το «Χ» - βρέθηκαν να χάνουν με 2-0.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 
Νέα Σαλαμίνα - Ανόρθωση 2-1 (ρεπορτάζ ΕΔΩ)
 ΑΕΖ - Καρμιώτισσα 3-3 (ρεπορτάζ ΕΔΩ)
Άρης - Απόλλων 1-4 (ρεπορτάζ ΕΔΩ)
 
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 
16:00 Ομόνοια - Αναγέννηση (Primete)
16:00 ΑΕΚ - Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 2)
17:00 ΑΕΛ - Δόξα (Cytavision Sports 7)
18:00 Ερμής - ΑΠΟΕΛ (Cytavision Sports 1)