Μετανάστες κατέστρεψαν καταστήματα στη Λέσβο

Ανάστατη είναι η αγορά της Μυτιλήνης από τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων που σημειώθηκαν τις νυχτερινές ώρες χθες από μετανάστες που έσπασαν τζαμαρία καταστήματος οπτικών στην Ερμού, προσπάθησαν να διαρρήξουν τα γραφεία της ΔΕΗ στο πάρκινγκ ενώ διέρρηξαν και δυο ταβέρνες στην περιοχή  της Επάνω Σκάλας κλέβοντας χρήματα από τις ταμειακές μηχανές.

Η αστυνομική διεύθυνση της Λέσβου σύμφωνα με το lesvosreport δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση για τα περιστατικά, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που όπως αναφέρουν μαρτυρίες είναι μετανάστες αφρικανικής καταγωγής. Τα νέα περιστατικά έρχονται μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις διαρρήξεις που έχουν αναστατώσει την αγορά τις τελευταίες ημέρες.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Παπαρίσβας μετέβη σήμερα στα καταστήματα όπου σημειώθηκαν οι χθεσινοβραδινές διαρρήξεις και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

 

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Τούρκος βίασε γυναίκα σε παραλία στην Ελλάδα-Το αποτύπωμα που τον πρόδωσε
Κατέληξε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο στη Λάρισα
Η Ελλάδα καταδίκασε στα Ηνωμένα Έθνη την επίθεση στη Δαμασκό
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις