Απέρριψε τους Τούρκους... και τώρα ΑΠΟΕΛ ο Μποντούροφ

Μία μεταγραφή παρόμοια με Ζίβκο Μιλάνοφ, χαρακτήρισε τον Νικολάι Μποντούροφ ο βοηθός προπονητής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Άκης Βάβαλης. Ο βοηθός προπονητής, που αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στη Βουλγαρία και κάθισε στον πάγκο της Λοκομοτίβ Μπλόβντιβ σχολίασε τον ποδοσφαιριστή που θα περάσει από δοκιμαστικά στον ΑΠΟΕΛ, Νικολάι Μποντούροφ. Ο Βούλγαρος αμυντικός σημείωσε ο κ. Βάβαλης, είχε πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Τουρκίας αλλά την απέρριψε και περίμενε άλλη πρόταση.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή του Ηρακλή Θεσαλονίκης, Άκη Βάβαλη στον Σούπερ Σπορ:
 
«Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή σε καλή ηλικία και σε καλό βιογραφικό. Αγωνίζεται σαν στόπερ, είναι δεξιοπόδαρος αλλά έπαιξε και σαν αριστερός στόπερ. Είναι παίκτης που δεν είναι πολύ ψηλός αλλά αντισταθμίζει αυτό με την ταυτότητα του. Έχει καλή ταχύτητα για το ύψος του και αυτό ενδεχομένως να είναι ένα κλειδί. Είναι ένα παιδί με αθλητικά και φυσικά προσόντα και αυτό τον έκανε να ξεχώρισε σε μικρή ηλικία. Διακρίνεται για την μαχητικότητα και την ορμητικότητα του πράγματα που χρειάζεται να έχει ένας κεντρικός αμυντικός» είπε αρχικά για τον Βούλγαρο αμυντικό.

Πως εξηγείτε το γεγονός ότι έχει από τον Μάιο να παίξει μπάλα;

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ήταν γεμάτη η προτελευταία του χρονιά στην Φούλαμ και δεν είναι και εύκολο να παίξεις στην Τσάμπιονσιπ. Μετά έπαιξε στην Μίντιλαντ όπου έπαιξε στην Ευρώπη. Όταν επέστρεψε δεν έπαιζε πολύ και αποφασίστηκε να φύγει. Είχε πολύ καλή πρόταση από καλή ομάδα της Τουρκίας αλλά η έκρυθμη κατάσταση στην χώρα δεν του επέτρεψε να πάει εκεί και προτίμησε να περιμένει άλλη πρόταση».

**«Αν δεν μιλούσαμε για αποχή αλλά για μεταγραφή καλοκαιριού θα λέγαμε για μια μεταγραφή επιπέδου Ζίβκο Μιλάνοφ. Υπάρχει το ερωτηματικό για την αποχή αλλά ο καλός Μποντούροφ μπορεί να βοηθήσει το ΑΠΟΕΛ».
 
**«Ξέρω ότι δεν σταμάτησε να προπονείται απλά του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός».