Ερυθρόλευκη επικράτηση με κατάρρευση της Ανόρθωσης (vid)

Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη μένει η Ανόρθωση, η οποία έχασε με 2-1 από την Νέα Σαλαμίνα στο ντέρμπι της Αμμοχώστου παρά το γεγονός ότι ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 76’.
 
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη για την «Κυρία» που βρίσκεται στην 10η θέση με 15 βαθμούς. Η Νέα Σαλαμίνα επέστρεψε στις νίκες, μετά από τρεις αγωνιστικές – και με 20 βαθμούς έφτασε τον Ερμή στην έκτη θέση.
 

 
 
 
 
Στο πρώτο μέρος η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή. Δεν εντυπωσίασε, αλλά ήταν καλύτερη από τη συμπολίτισσά της και δίκαια ήταν μπροστά στο σκορ. Στο 15’ ο Αγκιλάρ βρήκε το δοκάρι, ενώ στο 27’ ο Ράγιος έκανε το 1-0 με ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ.
 
 
Ο σκόρερ της «Κυρίας» ήταν και ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα μέχρι το 67’ της αναμέτρησης. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Ανόρθωση κατέρρευσε και δεν κυκλοφορούσε ορθόδοξα την μπάλα.
 
 
Η Νέα Σαλαμίνα εκμεταλλεύτηκε την αισθητή πτώση της απόδοσης της Ανόρθωσης και στο 76’ μετά από λάθος της άμυνας (Αγκιλάρ) ο Μακρίεφ με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
 
Προτού κοπάσουν τα πανηγύρια για τους ερυθρόλευκους… εντάθηκαν, μιας και στο 80’ ο Μάατσι έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 
 
 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ: 76’ Μακρίεφ, 80’ Μάατσι / 27’ Ράγιος
Κίτρινες: Αβελάιρας/Γκονσάλβες, Ρέινα
Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Τσίνα, Γκράσι, Κούσουλος (79΄ Άντονιτς), Νεάγκου (64΄ Μπεμπέ), Σκοπελίτης, Αβελάιρας, Κολοκούδιας (46΄ Τσούρτσουριτς), Μάατσι, Μακρίεφ.
Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ρίος, Αγκιλάρ, Ερέρο, Βίκτορ, Οικονομίδης (85΄ Κυριάκου), Ράγιος (67΄ Κολούνγκα), Σίβου (72΄ Πελέ), Καμπρέρα, Γκονσάλβες.