Ξεσάλωσε ο Απόλλωνας στη μετά-Εμάνουελ εποχή (vid)

Με τον Σοφρώνη Αυγουστή στον πάγκο του – μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Πέδρο Εμάνουελ – ο Απόλλωνας κέρδισε με το ευρύ 4-1 τον Άρη σε αγώνα που έγινε στο Τσίρειο.
 
Οι κυανόλευκοι παραμένουν για όγδοο παιχνίδι αήττητοι καθώς προηγήθηκαν τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Το τρίποντο αυτό ανεβάζει την ομάδα της Λεμεσού στους 28 βαθμούς, πέντε πίσω από τους πρωτοπόρους (ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ).
 

 
Αντίθετα, ο Άρης με έντεκα βαθμούς εξακολουθεί να βρίσκεται μία ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη (11η θέση).
 
Ο Απόλλωνας επέβαλε το ρυθμό του από το πρώτο ημίχρονο διάστημα, ευνοούμενος και από το γρήγορο τέρμα. Μόλις στο 15’ βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Παπουλής με ωραία ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ένας τρελός ρυθμός τερμάτων και μέχρι το 59’ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-1.
 
 
 
Με δυνατό σουτ του Ντα Σίλβα στο 46’ έγινε το 2-0 για τον Απόλλωνα, ενώ ο σκόρερ στο 50’ σε εκτέλεση κόρνερ έστειλε συστημένη μπαλιά στον Αγγελή που με κεφαλιά έκανε το 3-0.
 
Ο Αντωνίου μείωσε σε 3-1 για λογαριασμό του Άρη στο 53’, όμως στο 59’ ο Πίεχ μετά από μπαλιά… του Κίσσα έκανε το τελικό 4-1. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε και δεν υπήρξαν απειλητικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
 
 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ: 15’ Παπουλής, 46’ Ντα Σίλβα, 50’ Βινίσιους, 59’ Πίεχ /  53’ Αντωνίου
Κίτρινες: Σαρδινέρο, Σακέτι (4η), Ρομπέρζ (4η)
Συνθέσεις:
Άρης: Γιαννακόπουλος, Κυριάκου, Θεοφίλου (83΄ Ουέλνα), Μενέντες, Ράντου, Ικάντε, Φράγκος (81΄ Μαρτσάκης), Αντωνίου, Μαραγκουδάκης, Μάρτινς, Γκονζάλες (53΄ Παναγή)
Απόλλωνας: Κίσσας, Πέδρο, Αγγελή, Βινίσιους, Γκόμες, Σακέτι, Ντα Σίλβα (59΄ Χ. Κυριάκου), Μπεντόγια, Παπουλής (81΄ Πίττας), Σαρδινέρο, Πίεχ (65΄ Μαγκλίτσα)