Συμπολίτες μας αποφυλάκισαν την μητέρα που κατέληξε στο κελί για να ταΐσει τα παιδιά της

Ότι δεν έκανε η πολιτεία, για άλλη μια φορά έκαναν οι συμπολίτες μας οι οποίοι έδωσαν «χαστούκι» στις αρχές και χάρη στην ανθρωπιά τους κατάφεραν να αποφυλακίσουν την 35χρονη μητέρα 4 παιδιών η οποία κατέληξε στη φυλακή καθώς πλαστογράφησε επιταγές για να αγοράσει τρόφιμα από την υπεραγορά για τα παιδιά της.

Μόλις ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ έφερε στο φως την υπόθεση, οι πολίτες συγκινημένοι έσπευσαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο την 35χρονη ενώ ο γνωστός επιχειρηματίας Χριστόφορος Τορναρίτης επικοινώνησε με την υπεραγορά που έσερνε στα δικαστήρια τη μητέρα, όπου και του πλήρωσε το ποσό το οποίο πλαστογραφήθηκε, ύψους 750 ευρώ.

Ως εκ τούτου κατά τη σημερινή διαδικασία ενώπιον δικαστηρίου όπου επιβλήθηκε η ποινή στην κατηγορούμενη, ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης Γιάννης Πολυχρόνης κατέθεσε έγγραφο με την πληρωμή και ότι ο ιδιοκτήτης της υπεραγοράς δεν έχει οποιοδήποτε παράπονο. Αποτέλεσμα να ληφθεί υπόψη και ο δικαστής λόγω της «συμμόρφωσης» επέβαλε στην κατηγορούμενη ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.  

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικαστής στην απόφαση του, λήφθηκε υπόψη ο Γολγοθάς της 35χρονης μητέρας και λόγος για τον οποίο προέβη σε πλαστογραφία ενώ επισήμανε ότι «ναι, πρέπει να επιβάλλονται αποτρεπτικές ποινές αλλά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και στην συγκεκριμένη λαμβάνεται υπόψη ότι η κατηγορούμενη λειτούργησε ερασιτεχνικά και όχι προσχεδιασμένα καθώς ο λόγος της πλαστογραφίας ήταν για να αγοράσει τρόφιμα στα παιδιά της».

Επιπρόσθετα ο δικαστής έλαβε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι η 35χρονη είναι μητέρα 4 παιδιών, εκ των οποίων τα 3 ανήλικά ενώ η μεγάλη της κόρη 19 ετών έχει ένα βρέφος 8 μηνών και σε ένα μήνα γεννά το δεύτερο της παιδί.

 

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»