Συνελήφθη ο 25χρονος που καταζητείτο για το φονο του «Αμερικάνου»

Συνεχίστηκαν χθες καθ’ όλο το 24ωρο οι έρευνες της Αστυνομίας, για εξακρίβωση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε σε περίεργο τροχαίο ατύχημα ο Ανδρέας Στυλιανού Αμερικάνος, την περασμένη Τετάρτη.
 
Χθες βράδυ συνελήφθη ο 25χρονος που καταζητείτο από την Αστυνομία, μετά τη διαπίστωση ότι ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο με το οποίο χτυπήθηκε η μοτοσικλέτα του θύματος. Ο 25χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Πάφου, με την επιστροφή του από το εξωτερικό όπου βρισκόταν.
 
Αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, με αίτημα της Αστυνομίας την προφυλάκισή του για συνέχιση των εξετάσεων και ερευνών γύρω από την υπόθεση. Από την επομένη του θανάτου του 40χρονου, προφυλακίστηκε με απόφαση του Δικαστηρίου ο 31χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.
 
Σε βάρος του διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης Χθες, μετά την αξιολόγηση πληροφοριών, αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν το πρωί στον Μονιάτη όπου διατηρούσε το σπίτι του το θύμα για έρευνες, σε μια προσπάθεια να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού με τη συνδρομή και ανιχνευτικών σκύλων, εντόπισαν σε απόσταση 150 μέτρων απέναντι από το σπίτι του θύματος, δύο αμυντικές χειροβομβίδες, μέσα σε πλαστικό κουτί και θαμμένες στο χώμα, σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση.
 
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για να διαφανεί κατά πόσον οι χειροβομβίδες συνδέονται με το θύμα της επίθεσης καθώς επί του παρόντος δε έχει διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι δεν εντοπίστηκαν εντός της οικίας του αλλά στην ευρύτερη περιοχή.
 

Δειτε Επισης

Εργασίες καθαρισμού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου–Λάρνακας
Το Εφετείο μείωσε στο μισό ποινή φυλάκισης για σεξουαλικές πράξεις με ανήλικη
Πυρκαγιά σε γεννήτρια στον ιππόδρομο στον Άγιο Δομέτιο
Επιτέθηκαν σε 15χρονο και του έκλεψαν τη φανέλα που φορούσε-Χειροπέδες σε δύο ανήλικους
Πυρκαγιά σε συνεργείο επιδιόρθωσης οχημάτων στην Τίμη-Εκτεταμένες ζημιές σε αυτοκίνητο
Καταζητείτο από τις γερμανικές Αρχές και τον έπιασαν στο αεροδρόμιο Πάφου-Χειροπέδες σε 68χρονο
Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη και κλοπή εκκλησίας στην Αγία Νάπα (pics)
Πρόσωπα εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους μετά από τροχαίο-Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Καταγγελία σε βάρος Αρχηγού Αστυνομίας για αποστολή... προσκλητηρίων σε υπηρεσιακούς φακέλους
Προσπάθησε να αποφύγει έλεγχο και προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα-Είχε κλεμμένη μοτοσικλέτα στο αυτοκίνητο