Ένοπλη ληστεία και πυροβολισμοί μέρα μεσημέρι στην Αθήνα

Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς και τραυματισμό δύο υπαλλήλων σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας αλλαντικών «Υφαντής» επί της οδού Σενέκα 4 στην Κηφισιά.
 
Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, τέσσερις ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας με τα όπλα στα χέρια και πραγματοποίησαν ληστεία.

Άγνωστο μέχρι στιγμής για ποιο λόγο άνοιξαν πυρ και τραυμάτισαν δύο υπαλλήλους της εταιρείας, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και εξελίχθηκε γρήγορα ανθρωποκυνηγητό στους γύρω δρόμους. Στη συμβολή των οδών Λαΐου και Κρέοντος σταμάτησαν οι δράστες, έβαλαν φωτιά στο κλεμμένο BMW που χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους και διέφυγαν εκ νέου με ένα επίσης κλεμμένο Audi.

Τo όχημα αυτό εντοπίστηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού, από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κάλεσαν τους υπόπτους να σταματήσουν, εκείνοι όμως απάντησαν, πυροβολώντας εναντίον των αστυνομικών, ευτυχώς δίχως να τους τραυματίσουν.

Στο σημείο έγινε ανταλλαγή πυρών και οι δράστες κατάφεραν και πάλι να διαφύγουν ενώ το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται για τον εντοπισμό τους. Πριν από λίγα λεπτά εντοπίστηκε και το Audi παραδομένο στις φλόγες κοντά στην Αττική Οδό στο ύψος του Ασπροπύργου και συγκεκριμένα επί της οδού Αγ. Γεωργίου στο δρόμο που έχει κατεύθυνση την Χασιά. Η καταδίωξη και οι αναζητήσεις των αστυνομικών συνεχίζονται.

Οι δύο υπάλληλοι του λογιστηρίου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ ελαφρά τραυματισμένοι και οι δύο στα πόδια και νοσηλεύονται στην ορθοπεδική κλινική.
 
Πηγή: news247

Δειτε Επισης

Τη δημιουργία σταθμού προσαιγιάλωσης οπτικών ινών στην Κρήτη ανακοίνωσε ο ΑΔΜΗΕ
Οι παράγοντες που έλαβε υπόψη του το δικαστικό Συμβούλιο για την αποφυλάκισή του Μιχαλολιάκου
Δεκαοκτάχρονος στην Κρήτη κατήγγειλε τον νονό του για ασελγείς πράξεις σε βάρος του όταν ήταν ανήλικος
Μητέρα, γιαγιά και εγγόνια παρασύρθηκαν από όχημα στην Ελλάδα-Σε κρίσιμη κατάσταση πεντάχρονος
Αποφυλακίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος-Αντίθετος ο Eισαγγελέας που τον κρίνει αμετανόητο
Συνελήφθη άλλος ένας για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη
Αυτοί είναι οι οκτώ της εγκληματικής οργάνωσης για συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia
Πέθανε η 44χρονη που έπαθε ανακοπή στο κέντρο του Ηρακλείου μπροστά στο παιδί της
Μπροστά στα μάτια του παιδιού της έπαθε ανακοπή η 44χρονη στο Ηράκλειο-Σε κρίσιμη κατάσταση
Γυναίκα έχασε το παιδί της στο κέντρο του Ηρακλείου και έπαθε ανακοπή