Πρωτοχρονιά στις φυλακές τελικά για το νεαρό που σκότωσε το σκύλο του στη Λευκωσία

Δεν αφέθηκε τελικά ελεύθερος ο 26χρονος που συνελήφθη για τη θανάτωση του σκύλου του το περασμένο Σάββατο, το οποίο έριξε από το μπαλκόνι, και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου.

Η αστυνομία καταχώρησε υπόθεση στο δικαστήριο και στις 20 Ιανουαρίου θα κληθεί να απαντήσει στις κατηγορίες που τον βαραίνουν και μέχρι τότε αποφασίστηκε όπως αφεθεί ελεύθερος νοουμένου ότι θα καταβάλει εγγύηση ύψους 5 χιλιάδων ευρώ ή 10 χιλιάδων με αξιόχρεο εγγυητή.

Ωστόσο ο 26χρονος δεν μπορούσε να καταβάλει τα χρήματα και έτσι μεταφέρθηκε στις Κεντρικές φυλακές ενώ σε περίπτωση που δεν πληρώσει την εγγύηση θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τη δίκη, κάνοντας Χριστούγεννα πίσω από τα σίδερα.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο νεαρός ανακρινόμενος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και δεν κατάλαβε ότι έριξε το σκύλο του από το μπαλκόνι ενώ ανέφερε ότι δεν είχε πρόθεση να το σκοτώσει.

Δειτε Επισης

Συμβιβαστική πρόταση κατέθεσε στις εκπαιδευτικές οργανώσεις ο Πρόεδρος
Αδιανόητο έγκλημα στη Νέα Υόρκη-28χρονος σκότωσε με τόξο τη μόλις τριών εβδομάδων κορούλα του
Στο μικροσκόπιο της Βουλής το άνοιγμα της Μακαρίου-Εξετάζονται οι προσπάθειες αποφυγής συνεπειών
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Κυριακής-«Της έκανε δώρο ένα smartwatch και την παρακολουθούσε με GPS»
Εντοπίστηκαν δύο πιστόλια και ναρκωτικά σε δέμα στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας-Προορίζονταν για το εξωτερικό
Έστειλαν σε 32χρονο δέμα με τέσσερα κιλά κάνναβης-Εντοπίστηκαν στην οικία και το όχημα του (pics)
Ένας νεκρός από τη μεγάλη φωτιά στη Σμύρνη-Εξακολουθεί να μαίνεται εκτός ελέγχου, κάηκαν σπίτια
Ζήτησε να θεωρείται βουλευτής του ΔΕΚ ο Θεμιστοκλέους αλλά αρνήθηκε η Βουλή-«Αν δεν το αναγνωρίζετε δεν φταίω εγώ»
Ελπίδα για ολοκλήρωση δύο φάσεων των έργων στη λεωφόρο Τσερίου αρχές του 2026
Νομική Υπηρεσία για το τετραπλό θανατηφόρο Λεμεσού: Αποδείξαμε υπαίτια αμέλεια