Ν.Ακουρσιώτης : Αρχές του χρόνου η λειτουργία σταθμού ασθενοφόρων στην Πέγεια

Ο Δήμαρχος Πέγειας Νεόφυτος Ακουρσιώτης ανακοίνωσε ότι μετά από ενημέρωση που είχε από το Υπουργείο Υγείας και συγκεκριμένα με την Υπεύθυνη των σταθμών ασθενοφόρων, ο σταθμός ασθενοφόρων στην Πέγεια θα λειτουργήσει στις  19 Ιανουαρίου 2017.

Ο κ.Ακουρσιώτης ευχαρίστησε το αρμόδιο Υπουργείο και όλους όσους έχουν συμβάλει στην δημιουργία του σταθμού ασθενοφόρων.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Πέγειας που επαναδιεκδικεί την θέση του Δημάρχου ανέφερε πως ο Δήμος Πέγειας διεκδικεί την δημιουργία ασθενοφόρου εδώ και 6 χρόνια .
Σύμφωνα με τον κ. Ακουρσιώτη ο σταθμός ασθενοφόρων στεγάζεται στον πυρήνα του Δήμου Πέγειας, λίγο πιο κάτω από τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας και στο ίδιο τεμάχιο που στεγάζεται και ο υπαίθριος πυροσβεστικός  σταθμός  σε ξεχωριστό κτίριο.

Αναφορικά με την σημαντικότητα της δημιουργίας σταθμού ασθενοφόρων στην Πέγεια ο κ. Ακουρσιώτης  τη χαρακτήρισε πολύ χρήσιμη γιατί ο Δήμος δέχεται πολλούς επισκέπτες αλλά και εξαιτίας της απόστασης για την μεταφορά ενός ασθενή στο ΓΝ Πάφου.

Για να μεταβεί ένα ασθενοφόρο επεξήγησε από το ΓΝ Πάφου στην Πέγεια και για να παραλάβει ένα ασθενή χρειάζεται 25 λεπτά  καθώς και άλλα 25 λεπτά για τον μεταφέρει στο  Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.
Πρόσθεσε μάλιστα πως ο σταθμός ασθενοφόρων στην Πέγεια θα χρησιμοποιηθεί και σαν περιφερειακός σταθμός ασθενοφόρων που θα εξυπηρετεί και τις γειτονικές κοινότητες.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Κυρίως αίθριος σήμερα ο καιρός-Στους 32 βαθμούς θα ανέλθει η θερμοκρασία
Βγάζει το mute και ανοίγει τη συζήτηση για απαγόρευση κινητών στα σχολεία η Βουλή
Κραυγή απόγνωσης από οργανώσεις ΑμεΑ για επιδόματα-«Υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο σπίτι»
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 15,7 εκατομμύρια του Τζόκερ
Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Σκάμματα» για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή
Τις εισηγήσεις για τις τ/κ περιουσίες κατέθεσε η ΠΕΠ ενώπιον της Επ. Προσφύγων
Δαπάνες €0,5 εκ. για αναβάθμιση παραλιών στον Προϋπολογισμό 2025
Μέχρι τέλος έτους η μελέτη για τον εκσυγχρονισμό επιδομάτων-Καταγράφηκαν 42 διαφορετικά
Στήριξη στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΤΕΠΑΚ εξέφρασε η Υπουργός Παιδείας
Γύρω στις έξι χιλιάδες τα διαφιλονικούμενα κτήματα παγκυπρίως