«Σκληρός» ο φερόμενος δολοφόνος του «Αμερικάνου»-Άφαντος ο συνεργός του

Εξελίξεις σημειώνονται διαρκώς γύρω από τον θάνατο του Αντρέα Στυλιανού άλλως «Αμερικάνου» ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, μετά την σύγκρουση της μοτοσικλέτας  με αυτοκίνητο που οδηγούσε  31χρονος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, προφανώς ο 31χρονος  να του έστησε καρτέρι θανάτου, μετά τους πυροβολισμούς που έριξε το θύμα εναντίον της οικίας του. Από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε στο αυτοκίνητο δεν βρισκόταν μόνο ο 31χρονος, αλλά και 25χρονος που είναι συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο φυγαδεύτηκε μετά το «ατύχημα». Ο νεαρός έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία σε υποθέσεις ναρκωτικών.
 
Από χθες Δευτέρα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 25χρονο, ο οποίος σύμφωνα με μια πληροφορία που διερευνάται έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το γεγονός θα εκδοθεί και διεθνές ένταλμα σύλληψης του νεαρού. Από την Αστυνομία δεν έχει αποκλειστεί, στη σκηνή του φονικού να βρισκόταν κι άλλα άτομα, καθώς θεωρείται υπερβολικό, ο 31χρονος να αντιμετώπισε μόνος του έναν οπλισμένο άντρα. Εξακριβώθηκε ακόμη πως ο Αμερικάνος δεν πυροβόλησε κατά της οικίας του 31χρονου, αλλά οι πυροβολισμοί ρίφθηκαν προς εκφοβισμό στον αέρα. Το πιστόλι που βρέθηκε και παραλήφθηκε στη σκηνή, περνά από σχολαστικό έλεγχο προς εντοπισμό DNA.
 
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, παρά το «βάρος»  των νέων στοιχείων που προέκυψαν, ο 31χρονος αρνείται ν’ αλλάξει την αρχική του κατάθεση, εμμένοντας πως τα γεγονότα εξελίχθηκαν όπως τα περιέγραψε.  Την ερχόμενη Παρασκευή θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστήριο, με αίτημα της Αστυνομίας την ανανέωση του διατάγματος προφυλάκισής του.

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη της 14χρονης Έλενας από την οικία της στη Λεμεσό (pic)
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
Καταζητούνται ο 43χρονος Παναγιώτης και η 25χρονη Μαρία για διάρρηξη και κλοπή (pic)
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pic)
Παίρνει θέση για την παύση Ελεγκτή ο ΠΔΣ και απαντά στις επικρίσεις για τους δικαστές
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
Αναζητείται από την Αστυνομία για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα (pics)
Στις φλόγες υποστατικό από τσίγκους-Επεκτάθηκε σε φοινικόδεντρα
Ψάχνει μαρτυρίες η Αστυνομία για το θανατηφόρο με θύμα τον 16χρονο Χαράλαμπο
Δέκα πρόσωπα επιτέθηκαν σε πατέρα και τους δύο γιους του ενώ έφευγαν από το τζαμί