Συνελήφθη ο 39χρονος που ξυλοφόρτωσε 38χρονο ζητώντας πίσω τα δανεικά

Εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία Λεμεσού ο 39χρονος που φέρεται, το περασμένο Σάββατο, να κτύπησε με το όχημα του 38χρονο και ακολούθως να τον ξυλοφόρτωσε, ζητώντας τα χρήματα που είχε δανείσει σε συγγενικό του πρόσωπο.
 
Εναντίον του 39χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο μέχρι και σήμερα, που εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.
 
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, όταν ο 39χρονος μετέβη στην οικία του, αφού πρώτα τον είχε απειλήσει τηλεφωνικά, καθώς είχε μεσολαβήσει ώστε συγγενικό του πρόσωπο να λάβει από τον ύποπτο δάνειο 600 χιλιάδων ευρώ, για το οποίο δεν κατέβαλλε το τελευταίο διάστημα τις δόσεις που είχαν συμφωνηθεί.
 
Ο 39χρονος φέρεται να οδήγησε το όχημα του προς το μέρος του 38χρονου, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος, ενώ ακολούθως βγήκε από το όχημα και άρχισε να τον κλωτσά και να τον γρονθοκοπεί μέχρι που εγκατέλειψε τη σκηνή.
 
Το θύμα μετέβη σε ιδιωτική κλινική όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.
 
Εναντίον του υπόπτου διερευνάται, μεταξύ άλλων, υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Δειτε Επισης

Αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ κοντά στο προεδρικό μέγαρο της Δαμασκού
Η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο επιτετραμμένη στην Ουκρανία
Ρούμπιο για συνομιλίες Ουκρανίας-Ρωσίας: Αν οι ΗΠΑ δεν δουν πρόοδο, θα επανεξετάσουν τη στάση τους
Εκτελέστηκε στη Φλόριντα με θανατηφόρα ένεση πρώην στρατιωτικός που είχε υπηρετήσει στον πόλεμο του Κόλπου
Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-Στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία
Κολλημένες στην Εισαγγελία οι καταγγελίες για Ησαΐα-Αποφασίζει επί των εισηγήσεων για τρεις υποθέσεις
Στο περίμενε οι κοινότητες Μιτσερού για το ασφαλτικό-Η απόφαση Ανωτάτου που καθορίζει τη συνέχεια
Βάζουν άνω τελεία για την εθελοντική στράτευση γυναικών-Προτεραιότητα ΣΥΟΠ και κατάταξη 2025 ΕΣΣΟ
Άδειασε η κλεψύδρα για την αποπληρωμή εξωδίκων από το διαδικτυακό ραντάρ-Παραθυράκι μέχρι την καταχώρηση
Στέγες ηλικιωμένων σε αδιέξοδο-Πέντε χρόνια αναμονής για το νομοσχέδιο, έπεται συνάντηση