Με υπερσύγχρονο αναπνευστήρα πλέον η ΜΕΝΝ του Μακάρειου Νοσοκομείου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης του υπερσύγχρονου αναπνευστήρα για στήριξη της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στην παρουσία του Υπουργού Υγείας Δρ. Γ. Παμπορίδη και της Διεύθυνσης του Μακάριου Νοσοκομείου και της ΜΕΝΝ, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.
 
Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Πρόεδρος της Orthodoxou Aviation Ltd, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Blue Air στην Κύπρο, Αντώνης Ορθοδόξου, ως ο μέγας χορηγός για την αγορά του αναπνευστήρα, καθώς και εκπρόσωπος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ, που συνέβαλε σε αυτήν την προσπάθεια.
 
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα», η αγορά του εξειδικευμένου αναπνευστήρα, επιτεύχθηκε με τη διοργάνωση της φιλανθρωπικής πτήσης αγάπης στις 9 Απριλίου προς τη Ρόδο με προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τσαμπίκας, από την Orthodoxou Aviation Ltd. Στο ποσό που μαζεύτηκε από την πτήση αγάπης ο Σύνδεσμος δέχθηκε ισάξιο ποσό από την εταιρεία Blue Air με το τελικό ποσό δωρεάς να ανέρχεται στις €46.000.
 
Ο τελικός στόχος των €53.550 επιτεύχθηκε με την διοργάνωση φιλανθρωπικού εράνου σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα της αθλητικής ομάδας ΑΠΟΕΛ, η οποία φορώντας στις φανέλες της το λογότυπο του συνδέσμου ευαισθητοποίησε το κοινό για τις προκλήσεις της προωρότητας και παρέδωσε το χρηματικό ποσό των €10.000 στον Σύνδεσμο.
 
Στην εκδήλωση συμμετείχε με σύντομη παρέμβαση ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης, ως μέγας χορηγός και υποστηριχτής του έργου και των προσπαθειών του Συνδέσμου για την ανέγερση της Νέας ΜΕΝΝ στον χώρο του Νοσοκομείου.
 
Το μηχάνημα ήδη τέθηκε σε λειτουργία και παρασχέθηκε ζωτικής σημασίας βοήθεια προς νεογνά που το είχαν άμεση και επιβεβλημένη ανάγκη.

Δειτε Επισης

Κυρίως αίθριος σήμερα ο καιρός-Στους 32 βαθμούς θα ανέλθει η θερμοκρασία
Βγάζει το mute και ανοίγει τη συζήτηση για απαγόρευση κινητών στα σχολεία η Βουλή
Κραυγή απόγνωσης από οργανώσεις ΑμεΑ για επιδόματα-«Υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο σπίτι»
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 15,7 εκατομμύρια του Τζόκερ
Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Σκάμματα» για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή
Τις εισηγήσεις για τις τ/κ περιουσίες κατέθεσε η ΠΕΠ ενώπιον της Επ. Προσφύγων
Δαπάνες €0,5 εκ. για αναβάθμιση παραλιών στον Προϋπολογισμό 2025
Μέχρι τέλος έτους η μελέτη για τον εκσυγχρονισμό επιδομάτων-Καταγράφηκαν 42 διαφορετικά
Στήριξη στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΤΕΠΑΚ εξέφρασε η Υπουργός Παιδείας
Γύρω στις έξι χιλιάδες τα διαφιλονικούμενα κτήματα παγκυπρίως