Απόλλων: «Τρίζει» η καρέκλα του Εμάνουελ

Η τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τον Απόλλωνα με τη Νέα Σαλαμίνα (σ.σ. προηγήθηκαν με το ίδιο σκορ,1-1, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση), δεν μπορεί να περάσει και αυτή τη φορά απαρατήρητη. Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού, αν και βρέθηκαν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μπροστά στο σκορ, δεν κατάφεραν να το διαχειριστούν με αποτέλεσμα να απωλέσουν βαρυσήμαντους βαθμούς.
 
Το -6 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ (σ.σ. με αγώνα λιγότερο η ΑΕΚ), επιβάλλει την άμεση ανασύνταξη της ομάδας, έτσι ώστε να μην απομακρυνθεί περισσότερο από τους διεκδικητές του τίτλου. Όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ο τεχνικός των «γαλάζιων», Πέδρο Εμάνουελ, είναι «ανοικτός» σε οποιαδήποτε συζήτηση και απόφαση της διοίκησης. Εννοώντας πάντοτε και το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας τους.
 
Η διοίκηση του Απόλλωνα, θα παρακαθίσει σήμερα (11/12) σε έκτακτη συνεδρία για να εξετάσει όλα τα δεδομένα που αφορούν την ομάδα αλλά και τεχνική ηγεσία. Το σενάριο απομάκρυνσης πάντως του τεχνικού της ομάδας, Πέδρο Εμάνουελ, δεν αποκλείεται, αφού το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ.