Υπόθεση πέντε λεπτών για Εθνικό (vid)

Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα ο Εθνικός πέτυχε μία εύκολη νίκη στο «Δασάκι», που φιλοξένησε την ΑΕΖ, κερδίζοντας με 3-1. Προτού συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, ο Εθνικός βρέθηκε να κερδίζει 3-0 την ΑΕΖ, χάρη στα δύο τέρματα του Κατσιαράβα στο 4’ και 6’ και Χατζηβασίλη στο 9’. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 67’ με τον Βιγιαφάνιες. Με αυτή τη νίκη ο Εθνικός, σκαρφάλωσε στους 17 βαθμούς, με την ΑΕΖ να παραμένει προτελευταία στους 8.


Ξέσπασε σε πέντε λεπτά και μετά ηρεμία
Εύστοχοι και στις τρεις πρώτες ευκαιρίες οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού, πετυχαίνοντας δύο τέρματα ο Κατσιαράβα στο 4’ και 6’ και ο Χατζηβασίλης στο 9’. Έπειτα από το ξέσπασμα του Εθνικού, η ΑΕΖ προσπάθησε να βρει τα πόδια της, καταφέρνοντας στο 20’ να φθάσει στην πρώτη καλή της ευκαιρία με τον Αουρέλιο να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.


Ξύπνησε η ΑΕΖ, αλλά ήταν αργά
Να κρατήσει το υπέρ του σκορ μπήκε στο δεύτερο μέρος του αγώνα ο Εθνικός, έχοντας τον πλήρη έλεγχο. Η ΑΕΖ κατάφερε ωστόσο να μειώσει στο 67’ με τον Βιγιαφάνιες, που έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι. Ο Εθνικός έχασε τον έλεγχο και οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, πιέζοντας ψηλά τους γηπεδούχους.


 
Εθνικός Άχνας: Πρότζεκ, Γκριγκαλάβα, Γκρατσιούνοφ, Φιλίποφ, Τσικάρσκι, Αρέστη, Ενέσκου, Κιπιάνι, Χατζηβασίλης, Ζελάγια, Κατσιαράβα
 
ΑΕΖ: Χρυσοστόμου, Σακελλαρίου, Κυριάκου, Οζίας, Μαμμίδης, Φελισιέν, Αουρέλιο, Βιγιαφάνιες, Φράνκο, Ανδρέου, Πιτταράς.