Ο Ικάντε χάλασε το πάρτι της Καρμιώτισσας (vid)

Ένα παιχνίδι ανατροπών και εντυπώσεων πραγματοποιήθηκε στο ΓΣΖ μεταξύ Καρμιώτισσας και Άρη, που εξήλθαν στο ισόπαλο 3-3. Η «ελαφρά ταξιαρχία» αν και προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι, η Καρμιώτισσα ισοφάρισε, κάνοντας μάλιστα και την ολική ανατροπή με 3-2. Τον τελευταίο λόγο ωστόσο είχε ο Ικάντε της «ελαφράς ταξιαρχίας», που διαμόρφωσε και το τελικό 3-3. Στους 18 βαθμούς η Καρμιώτισσα και στους 11 η «ελαφρά ταξιαρχία»

Ασταμάτητη η «ελαφρά ταξιαρχία»

Μπροστά στο σκορ έβαλε την «ελαφρά ταξιαρχία» ο Πούλπο στο 10’ της αναμέτρησης, μετά από αμυντικό λάθος της Καρμιώτισας. Η απάντηση της Καρμιώτισσας ήρθε στο 26’ με τον Πόλιανετς, που με κεφαλιά μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Πιο πιεστική η «ελαφρά ταξιαρχία» στη συνέχεια, με τις προσπάθειες της να καρποφορούν στο 38’ με τον Μαραγκουδάκη να δίνει εκ νέου προβάδισμα για την ομάδα του.  

Ανατροπή η Καρμιώτισσα, αλλά τον τελευταίο λόγο ο Ικάντε

Συνέχισαν από εκεί που έμειναν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος του αγώνα, χωρίς να δημιουργούνται ωστόσο αξιόλογες ευκαιρίες. Στα ίσα το παιχνίδι έφερε ο Βαττής της Καρμιώτισσας στο 62’, που εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια του Άρη, κάνοντας το 2-2. Το πέναλτι στο 76’ ωστόσο έδωσε προβάδισα για τους γηπεδούχους, με τον Γιούσεφ να κάνει φάουλ στον Πάντο της Καρμιώτισσας, και να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Εύστοχος ο Ταραλίδης των γηπεδούχων, έβαλε μπροστά την ομάδα του. Η απάντηση με τον ίδιο τρόπο από την «ελαφρά ταξιαρχία», ήρθε στο 83’ από τα έντεκα βήματα, με τον Ικάντε να φέρνει και πάλι το παιχνίδι στα ίσα.

 

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγιεβιτς, Σάλιακας, Γουίλερ, Λοκόμπε, Ταραλίδης, Αρότσα, Μανογιάν, Πόλιανετς, Βαττής, Σταύρου, Όρντος

 

Άρης: Γιαννακόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης, Μαραγκουδάκης, Μενέντες, Θεοφίλου, Αντωνίου, Κυριάκου, Ικάντε, Γιούσεφ, Γκονζάλες