Στραβοπάτησε στο Μακάρειο η ΑΕΚ (vid)

Εκεί που φαινόταν πως όλα τελείωσαν για την ΑΕΚ και το τρίποντο εθεωρείτο δεδομένο στο Μακάρειο κόντρα στη Δόξα, στο 93’ ο Γουίλσον, της χάλασε τα σχέδια. Μπροστά στο σκορ από νωρίς βρέθηκε η ομάδα της Λάρνακας με τέρμα του Χαραλαμπίδη στο 6’. Η Δόξα στη συνέχεια ανέβασε στροφές χωρίς να καταφέρνει να απειλήσει την εστία του Μίνιο. Στο 93’ ωστόσο ο Γουίλσον έφερε την μοιρασιά στο παιχνίδι και τη ψυχρολουσία για την ομάδα της ΑΕΚ. Στους 33 βαθμούς η ΑΕΚ και στους 10 η Δόξα.


Μπροστά με «Μπίδη» και πίεση από Δόξα
Αν και με την έναρξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι έδειχναν ότι μπορούσαν να απειλήσουν την ΑΕΚ, ο Χαραλαμπίδης στο 6’, τους έκοψε την φόρα. Μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια του Χαραλαμπίδη, στην επαναφορά με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα της Λάρνακας. Με οργανωμένες προσπάθειες συνέχισε η Δόξα, καταφέρνοντας να απειλήσει την αντίπαλη εστία στο 30’, με το σουτ του Κάστρο να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.


Η «χρυσή» αλλαγή του Γουίλσον
Με προϋποθέσεις μπήκε στο δεύτερο μέρος του αγώνα η Δόξα, δημιουργώντας αξιόλογες ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει ωστόσο να τρυπήσει την σκληροτράχηλη άμυνα της ΑΕΚ. Η δικαίωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερύσεων, με τον Γουίλσον που ήρθε από τον πάγκο στο 79’, να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό του Μίνιο, διαμορφώνοντας και τελικό 1-1.


Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Δημητρίου, Ρούντι, Κάστρο, Εντμάρ, Λεονάρντο, Φοφανά, Ενινφούλ, Σεράν, Πουτζιουρής
 
ΑΕΚ: Μίνιο, Μοϊσόφ, Λαρένα, Ακοράν, Τέτε, Άλβες, Ιωάννου, Ορτίθ, Μουρίγιο, Λαμπάν, Χαραλαμπίδης.