Εμάνουελ: «Δική μου η κύρια ευθύνη» (vid)

Με το τέλος της αναμέτρησης ο ίδιος και οι παίκτες του έγιναν δέκτες αποδοκιμασιών από τους φίλους του Απόλλωνα που βρέθηκαν απόψε στο «Τσίρειο». Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα ο Πέδρο Εμάνουελ δεν κρύφτηκε.
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο, αλλά δίχως το επιθυμητό αποτέλεσμα για μας. Ξέρουμε ότι μπορούμε περισσότερα, έχουμε την ποιότητα, αλλά είχαμε ένα αντίπαλο που έπαιξε καλά και σκόραρε σε μία από τις πολλές ευκαιρίες που βρήκε.
Για τρίτο σερί παιχνίδι προηγούμαστε, σε κάποια φάση του παιχνιδιού χάνουμε τον έλεγχο και δεχόμαστε την ισοφάριση. Για να ελέγξεις τον ρυθμό, πρέπει να έχεις την κατοχή και σήμερα δεν την είχαμε.
Για να κερδίζεις πρέπει να ελέγχεις τον αγώνα στο τελευταίο τρίτο του γήπεδο, σήμερα δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Πήραμε ένα βαθμό, συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα, είναι μία καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αγκολέζου.
Ερωτηθείς αν οι αντιδράσεις των οπαδών τον κάνουν να σκέπτεται την παραίτηση, ο Εμάνουελ αποκρίθηκε: «Καταλαβαίνω τους οπαδούς, είναι απογοητευμένοι, όπως και οι παίκτες στα αποδυτήρια -το ξέρω, γιατί τους είδα. Ο μόνος τρόπος να βελτιωθούν τα αποτελέσματα είναι να δουλέψουμε και να πιστεύουμε στη δουλειά μας. Φυσικά εγώ είμαι ο κύριος υπεύθυνος και, αν ο σύλλογος αποφασίσει να γίνει κάτι, είμαι εδώ ν’ αναλάβω τις ευθύνες μου, όπως πάντα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα, γιατί έχουμε ποιότητα. Αυτοί οι παίκτες και ο κόσμος αξίζουν να έχουν περισσότερες ευχάριστες στιγμές».



«Αδίκησαν εαυτούς οι παίκτες μου»
Από την πλευρά του ο Στάικος Βεργέτης ήταν ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του, όχι όμως και από το αποτέλεσμα. «Ήταν ένα καλό παιχνίδι με ποδοσφαιρικό θέαμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μου. Δυστυχώς αδίκησαν τον εαυτό τους, μη παίρνοντας σωστές αποφάσεις. Πήραμε μόνο ένα βαθμό. Η δουλειά που κάνουμε βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και θα συνεχίσουμε», σχολίασε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας.