«Πλέον κι εγώ θα στήνω την ομάδα!»

Χειμαρρώδης, ως συνήθως, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα του Ερμή με την Ομόνοια (2-2). «Για την εικόνα στο πρώτο ημίχρονο την ευθύνη φέρουν ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής που έφτιαξαν την ενδεκάδα. Φοβηθήκαμε και χάσαμε το κέντρο», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων».
«Στην ανάπαυλα ο προπονητής έκανε τις σωστές σκέψεις, έφτιαξε την ενδεκάδα όπως έπρεπε και πήραμε την ισοπαλία. Είχαμε πολλές ευκαιρίες πριν τα γκολ, στην επανάληψη ο Ερμής ήταν η ομάδα που θέλαμε. Αν παίζαμε έτσι από την αρχή, θα κερδίζαμε», συνέχισε ο Φανιέρος, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος πως η ομάδα του θα νικήσει την ερχόμενη αγωνιστική τον ΑΠΟΕΛ και κληθείς να σχολιάσει από πού προκύπτει αυτή η σιγουριά απάντησε: «Διότι από δω και πέρα θα κάνω κι εγώ παρέμβαση στο στήσιμο της ομάδας»!
Τέλος, ο ισχυρός άνδρας του Ερμή προανήγγειλε την αποχώρηση του αναλυτή αντιπάλων, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω αποχωρήσεις και διαβεβαίωσε πως τον Ιανουάριο θα εξαντληθεί το αποθεματικό των μεταγραφών (σ.σ. μεταξύ άλλων θα αποκτηθούν δύο επιθετικοί κι ένας μέσος).