«Η φάση έβγαζε μάτια. Ως πού θα πάει αυτή η ιστορία;»

Στο μη καταλογισθέν επιθετικό φάουλ στη φάση της ισοφάρισης του Ερμή εστιάστηκε η τοποθέτηση του Ανδρέα Δημητρίου μετά το τέλος του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
«Ένα παιχνίδι που είχαμε δικό μας με το 2-0, θα μπορούσαμε να το τελειώναμε νωρίς, αλλά φτάσαμε στο τέλος να χάνουμε δύο βαθμούς. Είδαμε πώς μπήκε το τέρμα της ισοφάρισης, δεν νομίζω να βρεθεί ούτε ένας να πει ότι δεν ήταν φάουλ, διότι η φάση βγάζει μάτια. Δυστυχώς… Εμείς απλά διερωτώμαστε μέχρ πότε θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία», δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας.
«Τα κατάλοιπα, πέραν της ήττας, από το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας ήταν πάρα πολλά, προσπαθήσαμε να τα διαχειριστούμε, η ομάδα έδειξε ότι τα διαχειριζόταν σωστά, πετύχαμε το 2-0 σ’ ένα πολύ καλό χρονικό σημείο κι από κει και πέρα έγινε ό,τι έγινε. Σε αγωνιστικό επίπεδο η αξιολόγηση θα γίνει από αυτούς που πρέπει, όμως ανεξαρτήτως του αν ήμασταν εξαιρετικοί ή όχι στο δεύτερο ημίχρονο, ουδείς έχει το δικαίωμα να μας συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο», συνέχισε ο Ανδρέας Δημητρίου.
«Ήδη έχουμε πληρώσει πάρα πολλά για τις τοποθετήσεις μας την προηγούμενη εβδομάδα, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε μέσα στο επιτρεπτό όριο κριτικής και ρωτάμε να μας απαντήσουν μέχρι πού θα πάμε. Με την ΑΕΛ χάσαμε μ’ ένα γκολ οφσάιντ, με τον ΑΠΟΕΛ, εντάξει, τι να σχολιάσω για το τι έγινε, σήμερα πάλι χάσαμε δυο βαθμούς με τον τρόπο που τους χάσαμε. Μέχρι πού θα πάει αυτή η ιστορία; Δεν μας θέλουν να παίζουμε στο πρωτάθλημα;», αναρωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των «πρασίνων».