Απαξιώνει Νόμπελ και Ομπάμα ο Μπομπ Ντίλαν

Μήνυμα απαξίωσης ή αποδοκιμασίας της όλης διαδικασίας; Ο Μπομπ Ντίλαν ενημέρωσε πως είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να μην παραστεί στη Στοκχόλμη για την απονομή των βραβείων Νόμπελ. Όμως δεν περιορίστηκε σε αυτό. Ο γνωστός συνθέτης απαρνήθηκε την πρόσκληση του Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, μαζί με τους υπόλοιπους νομπελίστες, γεγονός που επίσης σχολιάστηκε με διάφορους τρόπους.
 
«Δυστυχώς, για όσους από εσάς αναρωτιέστε, ο Μπομπ Ντίλαν δεν θα βρεθεί στον Λευκό Οίκο. Οπότε μπορείτε να χαλαρώσετε», είπε ο Τζος Ερνεστ.
 
Ο Μπομπ Ντίλαν δεν θεώρησε υποχρέωσή του να δώσει κάποια εξήγηση για την απουσία του από το Λευκό Οίκο. Απλώς αρνήθηκε. Ο Τζος Έρνεστ, πάντως, τόνισε ότι κατά το παρελθόν, ο διάσημος συνθέτης είχε συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο, δίνοντας το μήνυμα ότι δεν πρόκειται για κάτι το προσωπικό.
 
Πηγή: protothema
 

Δειτε Επισης

Επιστρέφουν οι αστροναύτες που είχαν εγκλωβιστεί για πάνω από 9 μήνες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
Τουλάχιστον 20 συλλήψεις για τη φονική φωτιά στα Σκόπια-«Όλοι άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο»
Προανήγγειλε επαφές με Πούτιν για την Ουκρανία Τράμπ-Θα συνομιλήσουν την Τρίτη
Βομβαρδίζει τον Λίβανο το Ισραήλ-Υποστηρίζει πως ανταποδίδει τα πυρά
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη στο διυλιστήριο του Ριαζάν της Ρωσίας
Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία του Πάπα Φραγκίσκου μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο
Υπόθεση διαφθοράς ερευνούν οι Αρχές για την πυρκαγιά σε Β. Μακεδονία-Εγκαυματίες μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα
Αδιάκοπο σφυροκόπημα των ΗΠΑ στην Υεμένη-Ζητούν από τους Χούθι να υποχωρήσουν
Για τερματισμό κυρώσεων και προμήθεια μαχητικών συζήτησε τηλεφωνικά με τον Τραμπ ο Ερντογάν
Άνδρας έβαλε φωτιά σε γυναίκα μέσα σε τραμ στη Γερμανία-Aνθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του