Συγχαρητήρια! Οι 11 ανακοινώσεις με κ@βλι@ και καρδούλες αποτελούν παγκύπριο ρεκόρ

Είναι δικαίωμα της κάθε ομάδας να εκφράζει τα παράπονα της για τη διαιτησία και να διαμαρτύρεται για αντιαθλητικές συμπεριφορές παικτών αντίπαλης ομάδας.
 
Είναι επίσης υποχρέωση των αρμοδίων να ενεργούν ισότιμα και αυτεπάγγελτα (τους δίνεται το δικαίωμα) στην επιβολή ποινών σε όσους με τις συμπεριφορές ή τα λεγόμενα τους δυσφημούν τα άθλημα.
 
Ο «χαρτοπόλεμος» που έχει ξεσπάσει από το βράδυ της Δευτέρας (28/11) μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα δεν έχει προηγούμενο. Δυο ιστορικές ομάδες επιδίδονται σε αντιπαράθεση με χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν στην ιστορία τους.
 
Με εικονίδια κ@βλιών και καρδούλες είναι για να διερωτάται κανείς αν όντως οι τοποθετήσεις που έγιναν εκφράζουν τις δύο ομάδες ή αποτελούν τρολαρίσματα των οπαδών της μίας ομάδας έναντι της άλλης.
 
Την ώρα που ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θρηνεί το ξεκλήρισμα μιας ολόκληρης ποδοσφαιρικής ομάδας και λίγες ώρες μετά τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις που εξέδωσαν για το θάνατο της συζύγου του συνάδελφου αθλητικογράφου, Πόλυ Χαραλάμπους, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας επιδίδονταν σ’ έναν άνευ προηγουμένου χαρτοπόλεμο.
 
Το κοντέρ σταμάτησε στις 11 ανακοινώσεις, αριθμός που αποτελεί παγκύπρια επίδοση. Το ρεκόρ καταρρίφθηκε… πανηγυρικά αφού η προηγούμενη φορά που ξέσπασε «χαρτοπόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ δύο ομάδων ήταν τη σεζόν 2014/15 μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας όταν το κοντέρ σταμάτησε στις έξι!
 
Με τα στημένα παιχνίδια να ταλανίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο, τη δυσπιστία για τα διαιτητικά λάθη στα ύψη και τις «κοκορομαχίες» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι να απορεί κανείς γιατί διερωτόμαστε για την απομάκρυνση των αγνών φιλάθλων από τα γήπεδα και την έξαρση της βίας.
 
Υ.Γ. Κρατήστε και λίγο… μελάνι για να εκδώσετε ανακοίνωση στα επεισόδια που θα κάνουν οι κατά τ’ άλλα ανεγκέφαλοι χούλιγκαν που δρουν, όπως συχνά λέτε, χωρίς λογική και ερεθίσματα.