Μία νεκρή από την έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας

Μια γυναίκα νεκρή είναι ο τραγικός απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε σε κατάστημα Everest στην πλατεία Βικτωρίας το πρωί της Πέμπτης.
 
Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική η 38χρονη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από το υπόγειο του καταστήματος. Κατά πληροφορίες πρόκειται για λογίστρια που εργαζόταν στο χώρο τη στιγμή της έκρηξης.
 
Από την έκρηξη τραυματίστηκαν άλλα πέντε άτομα, που είναι ελαφρύτερα τραυματισμένοι με τέσσερις να έχουν μεταφερθεί στο «Γ. Γεννηματάς» και ο πέμπτος στο 401 Στρατιωτικο Νοσοκομείο.
 


Αμέσως μετά την έκρηξη, η οποία κατά πληροφορίες προκλήθηκε από εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης, εκδηλώθηκε φωτιά στο υπόγειο. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα.
 
«Είχαμε από την πρώτη στιγμή ενημέρωση ότι υπήρχε ένα αγνοούμενο άτομο στο λογιστήριο» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της πυροσβεστικής στο σημείο.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο ο χώρος έχει ισοπεδωθεί πλήρως και οι πυροσβέστες προσπαθούν να απομακρύνουν τα συντρίμμια προκειμένου να ανακαλύψουν την ακριβή αιτία της τραγωδίας.


Αυτόπτης μάρτυρας που εργάζεται ακριβώς απέναντι από τα Everest δήλωσε νωρίτερα στο protothema.gr: «Η έκρηξη ήταν τεράστια, επικράτησε πανικός. Καθόμουν στο γραφείο μου και μόλις έγινε η έκρηξη τρανταχτήκαμε όλοι απέναντι. Μας είπαν ότι έγινε έκρηξη στο υπόγειο του καταστήματος από φιάλη».
 
Από την έκρηξη έχουν σημειωθεί καταστροφές σε παρακείμενα καταστήματα και στη στάση του μετρό που βρίσκεται απέναντι.
 
Πηγή:
protothema
 
Διαβάστε επίσης
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Τούρκος βίασε γυναίκα σε παραλία στην Ελλάδα-Το αποτύπωμα που τον πρόδωσε
Κατέληξε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο στη Λάρισα
Η Ελλάδα καταδίκασε στα Ηνωμένα Έθνη την επίθεση στη Δαμασκό
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις