Χωρίς Γενική Συνέλευση και νέο πρόεδρο, αλλά μέχρι πότε;

Δεν υπάρχει πρόθεση για άμεση σύγκλιση έκτακτης Γενικής Εκλογικής Συνέλευσης στην Ανόρθωση μετά την παραίτηση του Χρήστου Πουλλαΐδη από την προεδρία της εταιρείας.
 
Η παραχώρηση των μετοχών του στο σωματείο, το καθιστά ως μεγαλομέτοχο της εταιρείας, της οποίας ηγείται πλέον ο Θέμης Βιολάρης.
 
Οι αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό σχήμα θα λαμβάνονται από τα συμβούλια σωματείου και εταιρείας από κοινού από την στιγμή που το σωματείο (υπό την προεδρία του Χαράλαμπου Μανώλη) είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας.
 
Πρόθεση των διοικούντων είναι η σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης σε μεταγενέστερο στάδιο, ώστε να βρεθεί διάδοχη κατάσταση, η οποία επί του παρόντος δεν υπάρχει. Όμως τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και σημαντικά;
 
Οι οικονομικές υποχρεώσεις της Ανόρθωσης (περίπου 200-250 χιλιάδες το μήνα) είναι εφικτό να πληρώνονται χωρίς την παρουσία του Χρήστου Πουλλαΐδη, ο οποίος ήταν ο αιμοδότης της ομάδας τα τελευταία χρόνια;
 
Τι θα γίνει αν συνεχιστεί η αγωνιστική κατρακύλα της Ανόρθωσης; Η υπομονή του κόσμου της «Κυρίας» έχει εξαντληθεί και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων εταιρείας και σωματείου ενδέχεται να βρεθούν σε πρωτόγνωρες  καταστάσεις για το σωματείο της Αμμοχώστου.
 
«Η Ανόρθωση δεν είναι υπόθεση ενός»
Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του «Άστρα» και τη συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου έκανε ο πρόεδρος του σωματείου Χαράλαμπος Μανώλη, ο οποίος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ανόρθωση δεν θα χαθεί.
 
"Η μπάλα έρχεται στο σωματείο το οποίο καλείται να βρει τις λύσεις που χρειάζονται. Είναι ξεκάθαρο πως πλέον η διαχείριση των μετοχών έρχεται στον σύλλογο. Την Δευτέρα θα έχουμε κοινή συνεδρία με το ΔΣ της εταιρείας να δούμε τα διαδικαστικά.
 
Έχουμε καθήκον να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και δίπλα στο ΔΣ του συλλόγου έτσι έτσι να κάνουμε την ομάδα ανεξάρτητη και να μην έχει ανάγκη κάποιος επιχειρηματία για να στηρίζει την ομάδα. Δεν τίθεται θέμα διάλυσης της εταιρείας, συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα ως εταιρεία.
 
Έχουμε μπροστά μας τον Απόλλωνα. Σε αυτό πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι. Η στήριξη στους παίκτες, προπονητές είναι δεδομένη. Προέχει να βοηθήσουμε την ομάδα, να ξεφύγουμε από αυτή την αγωνιστική κατάσταση.
 
Παρόλο που ο κύριος Πουλλαίδης ήταν ο μόνιμος χρηματοδότης, η κατάσταση οικονομικά είναι κρίσιμη.
 
Υπάρχουν τρέχουσες υποχρεώσεις. Εμείς και όλοι οι επιφανείς Ανορθωσιάτες πρέπει να βοηθήσουμε. Η Ανορθωση δεν θα χαθεί... Πολλοί είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Οι πόρτες είναι ανοικτές για όλους να βοηθήσουν. Δεν είναι υπόθεση ενός... και ίσως να λειτουργούσαν έτσι όσο ήταν ο κύριος Πουλλαίδης, ότι μόνος αναλάμβανε το βάρος.
 
Έχουμε δύσκολη έξοδο με τον Απόλλωνα. Ο προπονητής πιστεύουμε πως θα βρει τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου. 
 
Την αλλη εβδομάδα θα δούμε και τον προπονητή να μας ενημερώσει για την κατάσταση της ομάδας για να δούμε τις ενέργειες ανάκαμψης".