Έχει δέντρο με… κούσπους στο Μιτσερό (pics)
13:14 - 01 Δεκεμβρίου 2016

Η γνωστή φράση που έγινε viral πριν από αρκετά χρόνια μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΣΙΓΜΑ «Βουράτε Γειτόνοι» έρχεται να επιβεβαιωθεί με το μοναδικό στο είδος του δέντρο φτιαγμένο με κούσπους, που αλλού(;), στο Μιτσερό.
Είδαμε δέντρα φτιαγμένα από γυαλί, από χαρτί κι από πλαστικό, δέντρο όμως από κούσπους δεν θα συναντήσεις πουθενά αλλού παρά μόνο στην αυλή του κυρίου Ιάσονα.
Το κατασκεύασε πριν από αρκετά χρόνια, όχι για να προσελκύσει τα βλέμματα, αλλά για να προστατεύσει την περιουσία του από τους κλέφτες μετάλλων. Συγκεκριμένα όπως ο ίδιος ανέφερε στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ είχε στην κατοχή του περίπου 800 κούσπους τους οποίους είτε βρήκε μετά το κλείσιμο του μεταλλίου, είτε τους αγόρασε, που όμως, σιγά σιγά λιγόστευαν αφού άγνωστοι τους έκλεβαν.
Το έργο του κ. Ιάσωνα τράβηξε το ενδιαφέρον των τοπικών αρχών του Μιτσερού στο παρελθόν που συζήτησαν την αγορά του από το Κοινοτικό Συμβούλιο και την τοποθέτηση του στην πλατεία του χωριού.
Πάντως ο ιδιοκτήτης δηλώνει πως το δέντρο δεν είναι για πώληση αφού θέλει να το αφήσει περιουσία στα παιδιά του.
