Υπολείμματα καύσης που έπεσαν κατά τη διάρκεια χρήσης συσκευής συγκόλλησης μετάλλων στο πλαίσιο έργων συντήρησης στη μονάδα αποθείωσης του ηλεκτροπαραγωγού σταθμού στο Βασιλικό προκάλεσαν τη χθεσινή πυρκαγιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Σε ανακοίνωσή του Γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής αναφέρεται ότι «τα αίτια της πυρκαγιάς που προκλήθηκε στη μονάδα αποθείωσης του ηλεκτροπαραγωγού σταθμού στο Βασιλικό διερευνήθηκαν από τριμελή ομάδα αξιωματικών».
«Στα πλαίσια της διερεύνησης διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε κατά τη διάρκεια συντήρησης στον τρίτο όροφο της μονάδας στην οποία χρησιμοποιείτο συσκευή συγκόλλησης μετάλλων», σημειώνεται.
Υπολείμματα καύσης, προστίθεται, «κατέπεσαν στη βάση της μονάδας στην οποία υπήρχαν διάφορα υλικά τα οποία και αναφλέγηκαν».
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική «ο εσωτερικός χώρος της μονάδας από το ισόγειο μέχρι την οροφή είναι ανοικτός, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να μεταδοθεί σε όλο το εσωτερικό μέρος».
Αναφέρεται ακόμη ότι «καταβλήθηκαν προσπάθειες άμεσης κατάσβεσης από το προσωπικό της ΑΗΚ με τη χρήση πυροσβεστήρων και άλλων πυροσβεστικών μέσων χωρίς αποτέλεσμα».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πριν 5 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Βίντεο προκαλεί οργή στη Μελβούρνη-Γυναίκα έσπρωξε πιάτο στο πρόσωπο σερβιτόρας έξω από καφέ
Πριν 12 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
«Ο θρύλος επέστρεψε»-Ο Banksy επιβεβαίωσε ότι το μυστήριο άγαλμα στο κέντρο του Λονδίνου είναι δικό του
Πριν 24 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Πώς το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ επαναχαράσσει τις εμπορικές διαδρομές
Πριν 39 λεπτά| OMADA
Ο viral οπαδός της Γιουνάιτεντ είδε από κοντά Παναθηναϊκό και κατέληξε στο νοσοκομείο
Πριν 48 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Τρομακτικό βίντεο από έκρηξη σε σπίτι στη Νέα Υόρκη με αστυνομικούς να εκτοξεύονται από το ωστικό κύμα
Πριν 1 ώρα| OMADA
Όλα κρίνονται μετά το τέλος του πρωταθλήματος για Καμορανέζι-Δεμένος με συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά
Πριν 1 ώρα| ΕΛΛΑΔΑ










