Δύο τροχαία με 7 τραυματίες στη Λεμεσό – Μεταξύ τους και τέσσερις αστυνομικοί

Δύο τροχαία δυστυχήματα συνέβησαν το πρωί στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 7 προσώπων, με την κατάσταση του ενός να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Στην εντατική μονάδα παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού νοσηλεύεται μια γυναίκα, ενώ άλλα δύο πρόσωπα νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, μετά από καράμπολα  τριών αυτοκινήτων στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Γύρω στις  8 το πρωί 72χρονος οδηγός σαλούν οχήματος που είχε για συνοδηγό 65χρονη, συγκρούστηκε με όχημα τύπου βαν, του οποίου οδηγός ήταν 51χρονος.

Το όχημα βαν λόγω της  σύγκρουσης, εκτράπηκε της πορείας του και  κτύπησε σε προπορευόμενο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, ένας 61χρονος και μία 38χρονη.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν τρία συνολικά πρόσωπα, στο Νοσοκομείο  με την κατάσταση της 65χρονης που επέβαινε στο πρώτο όχημα, να κρίνεται ως σοβαρή, γι’ αυτό και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής  Παρακολούθησης.

Ομαδικός τραυματισμός αστυνομικών σε τροχαίο

Μία ώρα νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 7 το πρωί σημειώθηκε δυστύχημα στον κυκλικό κόμβο των Πολεμιδιών στη Λεμεσό. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται διερχόμενο όχημα συγκρούστηκε με περιπολικό της Αστυνομίας. Στο αστυνομικό όχημα επέβαιναν τέσσερις αστυνομικοί, που τραυματίστηκαν μετά τη σύγκρουση. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Τροχαίας για διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης όμως στην πολυσύχναστη περιοχή προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Οι τραυματίες παραλήφθηκαν από δύο ασθενοφόρα, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε πως όλοι είχαν υποστεί θλάση αυχένα. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν κι έλαβαν αναρρωτική άδεια
 

Δειτε Επισης

Έκρηξη κροτίδας έξω από γκαράζ κατοικίας 48χρονου-Καταζητείται ένας 57χρονος
Εγκλωβίστηκαν στο όχημά τους μετά από τροχαίο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Νέα απάτη με μαζική αποστολή μηνυμάτων για κρυπτονομίσματα-Πώς αποσπούν λεφτά από πολίτες (pics)
Καταγγελία στην Αστυνομία για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας από την οικογένεια του άτυχου Άλκη
Έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος
Κλήτευσαν δικό τους εμπειρογνώμονα οι μοναχοί για τα επίμαχα βίντεο-Βάζουν στην εξίσωση επιπλέον στοιχεία
Τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός 16χρονος που προσέκρουσε βίαια σε δέντρο
Εν αναμονή της επιστημονικής γνωμάτευσης το Συνοδικό-Δεν αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες
Καταγγελία 89χρονου πως ήταν φίλη του η 25χρονη που τον λήστεψε-Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών
Μοιραίο μπάνιο για γυναίκα στη Λεμεσό-Ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα