«Παρεμβάσεις πολιτικών» για να αφεθούν ελεύθεροι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ

Ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του Προέδρου του ΚΟΑ κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη, στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφώνου του ΡΙΚ Πρωινό Δρομολόγιο σχετικά με τα προχθεσινά επεισόδια  έξω από το οίκημα του ΑΠΟΕΛ, εξέδωσε η Αστυνομία.

Ο κύριος Γεωργιάδης κατηγόρησε τις αρχές ότι μετά από παρεμβάσεις πολιτικών, πρόσωπα που συλλαμβάνονται για επεισόδια αφήνονται ελεύθερα από την Αστυνομία.

Σε απαντητική ανακοίνωση της η Αστυνομία απορρίπτει τους ισχυρισμούς του Προέδρου του ΚΟΑ περι παρεμβάσεων πολιτικών ή οποιοδήποτε άλλων προσώπων για να αφεθούν ελεύθερα πρόσωπα τα οποία συλλαμβάνονται για υποθέσεις βίας στα γήπεδα έτσι ώστε να αποφύγουν την τιμωρία.

«Σε καμία περίπτωση είτε αυτή αφορά υπόθεση βίας στα γήπεδα, είτε οποιαδήποτε άλλα υπόθεση, οποιοδήποτε μέλος της Αστυνομίας δέχεται παρεμβάσεις στο έργο του» αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας ενώ καλεί τον κ. Γεωργιάδη αν έχει συγκεκριμένα στοιχεία για τα όσα αναφέρει να τα θέσει ενώπιον της ηγεσίας της Αστυνομίας.  

Στη συνέχεια η αστυνομία αναφέρει πως ενδεικτικά κατά το 2015 διερευνήθηκαν 39 υποθέσεις και έχουν συλληφθεί 111 πρόσωπα, ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 έχουν διερευνηθεί 17 υποθέσεις και έχουν συλληφθεί 33 πρόσωπα.

«Ως Αστυνομία ζητούμε από το Δικαστήριο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, την έκδοση διαταγμάτων αποκλεισμού των υπόπτων από τους αγωνιστικούς χώρους, στο πλαίσιο εφαρμογής της νομοθεσίας» συνεχίζει η ανακοίνωση.
 
  

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο-Η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στο Παραλίμνι 39χρονη (pic)
Τουρίστες πήγαν για μπάνιο και κινδύνεψαν να πνιγούν μετά από καυγά-Διασώθηκαν από τις Αρχές
Έριχναν φωτοβολίδες πριν την έναρξη του Ανόρθωση-Ομόνοια-Χειροπέδες σε δύο ανήλικους
Έτρεχε η Πυροσβεστική-Κουζίνα οικίας έπιασε φωτιά λόγω χαλασμένου φούρνου
Τα έντεκα επεισόδια στα γήπεδα επί εποχής Παπαθεοδώρου-Από το Παπαδόπουλος στο Aλφαμέγα
Χάθηκαν τα ίχνη της 14χρονης Έλενας από την οικία της στη Λεμεσό (pic)
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
Καταζητούνται ο 43χρονος Παναγιώτης και η 25χρονη Μαρία για διάρρηξη και κλοπή (pic)
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pic)