Χίλαρυ προς τους ψηφοφόρους της: Συγνώμη που δεν νικήσαμε

«Ελπίζω πως ο Τραμπ θα είναι ένας επιτυχημένος πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς» δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον την Τετάρτη,στην πρώτη της δημόσια ομιλία μετά την εκλογική της ήττα.

«Ευχαριστώ, είμαι πολύ υπερήφανη» είπε πολλές φορές ξεκινώντας την ομιλία της.

«Θα δουλέψω μαζί του για το καλό των ΗΠΑ» είπε, δείχνοντας ότι δεν αμφισβητεί το αποτέλεσμα.

 

Η ίδια ωστόσο τόνισε ότι αυτή η εκλογική αναμέτρηση κατέδειξε ότι οι ΗΠΑ είναι «πιο διχασμένες απ' όσο πιστεύαμε».

Η Χίλαρι Κλίντον τόνισε ότι «αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε ή για το οποίο εργαστήκαμε τόσο σκληρά», καθώς και ότι λυπάται που δεν κέρδισε αυτήν την εκλογική μάχη για τις αξίες και το όραμα που είχε για τη χώρα.

Είπε, όμως, ότι αισθάνεται υπερήφανη και ευγνώμων για την υπέροχη εκστρατεία που έγινε και απευθυνόμενη στον κόσμο που την παρακολουθεί τόνισε ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Αμερική.

Η Χίλαρι Κλίντον απέφυγε να τοποθετηθεί χθες για το αποτέλεσμα των εκλογών, στις οποίες ηττήθηκε μεν αλλά ήρθε πρώτη σε ψήφους.

Η ιδια είχε αρκεστεί σε ένα tweet προς τους ψηφοφόρους της ενώ το «άχαρο» καθήκον της ενημέρωσής τους ανέλαβε ο επιτελάρχης της.

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Φως στο παρασκήνιο του Κονκλάβιου για τον νέο Πάπα-Προηγούνταν ο Παρολίν, αλλά έκανε πίσω
Ο Τραμπ ζήτησε εκεχειρία 30 ημερών και ο Πούτιν μίλησε για νίκη στην Ουκρανία με τον Σι Τζινπίνγκ στο πλευρό του
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Πολλαπλές επιθέσεις με drones εξαπέλυσε το Πακιστάν στα σύνορα με την Ινδία
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Πώς επιλέγει ένας Πάπας το όνομά του-Ποια είναι τα «ανεπιθύμητα»
Τα συγχαρητήρια του Ντόναλντ Τραμπ στον νέο Πάπα-«Μεγάλη τιμή που είναι Αμερικανός»