«Νομίζουν ήρθαν για διακοπές… ούτε για 20άδα δεν κάνουν»

Στις λανθασμένες επιλογές του προηγούμενου προπονητή επιρρίπτει ευθύνες ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο ορισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Άρη, Σταύρου Δημοσθένους, στον ΣούπερΣπορΦΜ:  
 
«Κάποιοι ποδοσφαιριστές ήρθαν για να κάνουν διακοπές και όχι για να παίξουν ποδόσφαιρο. Αυτό είναι κακό για μας αφού ίσως έγιναν κάποιες λανθασμένες επιλογές από τον προηγούμενο προπονητή. Η ομάδα μας δεν είναι καθόλου καλή. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που νομίζουν ότι είναι μεγάλης ποιότητας και ότι θα κάνουν τη διαφορά. Χρειάζεται ένα σοκ η ομάδα. Με τις αλλαγές που έκανε η διοίκηση, άρχισε να ξυπνά η ομάδα και ευελπιστούμε ότι θα βρει τα πατήματα της» ανέφερε αρχικά ο κ. Δημοσθένους.  
 
Εάν θα υπάρξουν αποχωρήσεις:
 
«Φυσικά και θα φύγουν. Είναι σαν να έχεις ένα υπάλληλο και να μην κάνει τη δουλειά του. Ήδη υπάρχει μια λίστα ποδοσφαιριστών που πρέπει να βρουν άλλη ομάδα ή να σταματήσουν το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που νομίζουν ότι ήρθαν διακοπές στον Άρη. Ούτε για την 20άδα δεν κάνουν. Θα πρέπει να σέβονται και να ιδρώνουν τη φανέλα. Αλλιώς να πάνε στο σπίτι τους».
 
Σχετικά με το ζήτημα των φακέλων το τελευταίο διάστημα: 
 
«Ο Άρης δεν έχει να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Με λυπεί που βγαίνει προς τα έξω. Το ξέρει όλος ο κόσμος πριν το πει η ΚΟΠ. Δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω. Το πρόβλημα είναι η διαρροή. Αν δεν είσαι ένοχος δεν μπορείς να στιγματίζεσαι. Δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες έχουν ήδη τους περισσότερους φακέλους».