Άγνωστοι εγκατέλειψαν δεύτερο πλοιάριο και τρέχουν στη νεκρή ζώνη

Και δεύτερο σκάφος με 10 άγνωστους επιβαίνοντες έφτασε πριν από λίγο στην περιοχή του Παχύαμου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές τα ΗΕ ενημέρωσαν πριν από λίγο τις κυπριακές αρχές ότι εντοπίστηκε σκάφος  στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Παχύαμου – Κοκκίνων.

Στο εν λόγω σκάφος, όπως αναφέρουν τα Ηνωμένα Έθνη, επέβαιναν 10 πρόσωπα τα οποία εγκατέλειψαν το πλοιάριο και άρχισαν να τρέχουν προς τη νεκρή ζώνη προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Οι αρχές της Δημοκρατίας έχουν τεθεί σε συναγερμό και δυνάμεις της Αστυνομίας σπεύδουν στην περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα 10 άγνωστα πρόσωπα που πιθανόν να συνδέονται με το εγκαταλελειμμένο πλοιάριο που εντοπίστηκε ανοιχτά του Κάτω Πύργου και στο οποίο επιβαίνουν 110 μετανάστες. Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης των μεταναστών στο πρώτο πλοιάριο που αναμένεται να φτάσει στο Λιμανάκι του Λατσιού απόψε τα μεσάνυχτα.

Περισσότερα σε λίγο.
  

Δειτε Επισης

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Κατέσχεσαν αδήλωτα πολυτελή είδη οι Αρχές στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Κατάσχεση από Τμήμα Τελωνείων μεγάλης ποσότητας φυτοφαρμάκων λόγω λανθασμένης σήμανσης