Άνοιξε η γη και τους κατάπιε (pics+vid)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε μια κεντρική λεωφόρο στην πόλη Φουκουόκα της Ιαπωνίας, όταν τμήμα του δρόμου κατέρρευσε δημιουργώντας μια τεράστια τρύπα διαμέτρου 20 μέτρων.

Οι αρχές προχώρησαν άμεσα στη διακοπή του ρεύματος της περιοχής και την προσωρινή εκκένωση των γειτονικών κτιρίων για λόγους ασφαλείας.


Σύμφωνα με τον Δήμο εργάτες του κοντινού σταθμούς μετρό κλήθηκαν στο σημείο του συμβάντος, όταν ενημερώθηκαν ότι νερό έχει εισχωρήσει στα υπόγεια τούνελ. Λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ο εκκωφαντικός θόρυβος της κατάρρευσης του εδάφους.


Πάντως η ηλεκτρική παροχή έχει αποκατασταθεί, ενώ τα αρμόδια τμήματα έχουν προειδοποιήσει τον κόσμο να μείνει μακριά, μιας και είναι αρκετά πιθανή η επέκταση της τρύπας με την κατάρρευση και άλλων τμημάτων.
 
 

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Φως στο παρασκήνιο του Κονκλάβιου για τον νέο Πάπα-Προηγούνταν ο Παρολίν, αλλά έκανε πίσω
Ο Τραμπ ζήτησε εκεχειρία 30 ημερών και ο Πούτιν μίλησε για νίκη στην Ουκρανία με τον Σι Τζινπίνγκ στο πλευρό του
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Πολλαπλές επιθέσεις με drones εξαπέλυσε το Πακιστάν στα σύνορα με την Ινδία
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Πώς επιλέγει ένας Πάπας το όνομά του-Ποια είναι τα «ανεπιθύμητα»
Τα συγχαρητήρια του Ντόναλντ Τραμπ στον νέο Πάπα-«Μεγάλη τιμή που είναι Αμερικανός»