Η σοφή απόφαση του ΑΠΟΕΛ για την τιμή πώλησης του Πιέρου

Πριν καλά-καλά αρχίσει η σεζόν ο ΑΠΟΕΛ φρόντισε να «δέσει» στον «Αρχάγγελο» τον Πιέρο Σωτηρίου μέχρι το καλοκαίρι του 2020.
 
Το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού έληγε στο τέλος της τρέχουσας περιόδου και η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» του προσέφερε επέκταση συμβολαίου με αυξημένες απολαβές.
 
Οι υπογραφές έπεσαν και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής όχι μόνο αποτελεί το βαρύ «πυροβολικό» του ΑΠΟΕΛ με 11 τέρματα (7 γκολ στο πρωτάθλημα και 4 στα ευρωπαϊκά κύπελλα), ισοφαρίζοντας από αρχές Νοεμβρίου την περσινή του επίδοση, αλλά αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία των πρωταθλητών.
 
Η εξέλιξη του Πιέρου Σωτηρίου είναι ραγδαία τον τελευταίο χρόνο. Από τον περασμένο Φεβράρη (οπόταν πήρε φανέλα βασικού μετά τον τραυματισμό του Καβενάγκι) βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως για χάρη του ταξίδεψαν στην Κύπρο σκάουτερ ξένων ομάδων.
 
Στη συνεργασία ΑΠΟΕΛ-Σωτηρίου δύο τινά μπορεί να συμβούν. Ή οι «γαλαζοκίτρινοι» βρήκαν επιθετικό για τα επόμενα δέκα χρόνια ή ο Πιέρος Σωτηρίου θα πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού αφήνοντας στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ ζεστό χρήμα.
 
 
Ποια είναι η τιμή πώλησης του 23χρονου φορ; Δεν υπάρχει! Ή καλύτερα εναπόκειται στη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, η οποία (την υστάτη) πήρε σοφή απόφαση όταν υπέγραφε την επέκταση συμβολαίου με τον Πιέρο Σωτηρίου.  
 
Ενώ τα πάντα είχαν συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών για ρήτρα πώλησης μισού εκατομμυρίου ευρώ η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έκανε δεύτερες σκέψεις και απέσυρε την ρήτρα προβλέποντας την ραγδαία εξέλιξη του ποδοσφαιριστή που θα ανέβαζε την χρηματιστηριακή του αξία.
 
Ο ίδιος ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ (διαβάστε εδώ τις δηλώσεις) μετά το τέλος του αγώνα με την Γιανγκ Μπόις ότι το ενδιαφέρον ξένων ομάδων δεν τον αποπροσανατολίζει και ότι είναι αφοσιωμένος στον ΑΠΟΕΛ.
 
Άλλωστε είναι η πρώτη χρονιά που καθιερώθηκε στην αρχική ενδεκάδα και ο ΑΠΟΕΛ του προσφέρει όλα όσα ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ονειρεύεται. 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Υπέροχοι Άνθρωποι: Για τον Αντώνη Τζιαρρίδη η τέχνη είναι ο κόσμος (video)
Υπέροχοι Άνθρωποι: Η Μαργαρίτα Grether εμπνέει ως εκπαιδεύτρια windsurfing και SUP (video)
Υπέροχοι Άνθρωποι: H Χριστιάνα Παναγιώτου Μαυρή αφιέρωσε τη ζωή της στην εκπαίδευση (video)
Υπέροχοι Άνθρωποι: Παύλος Χαραλάμπους, ο σεφ που αφιερώθηκε στην τέχνη της μαγειρικής
Υπέροχοι Άνθρωποι: Bασίλεια Αναξαγόρου, με οδηγό την τέχνη (video)
Υπέροχοι Άνθρωποι: Mαριτίνα Κουκουμά, η μαθήτρια που εμπνέεται από τη ζωή
Ο κ. Ανδρέας και η κα. Μηλιά οι μοναδικοί Ελληνοκύπριοι στον Άγιο Ανδρόνικο-«Δαμέ εν ο τόπος μας»
«Μεταξύ του θανάτου και της ζωής ήταν η κυρά Φροσύνη… Ήταν δεύτερη μάνα που μας φρόντιζε»
Υπέροχοι Άνθρωποι: Λουΐζα Σοφοκλέους για την εναλλακτική και καινοτόμα The Mighty Kitchen (video)
ΒΙΝΤΕΟ: Υπέροχοι Άνθρωποι με σημείο αναφοράς το ταλέντο, την αφοσίωση και την έμπνευση