Προτάσσουν τα «δύσκολα και ευαίσθητα θέματα» τα τ/κ ΜΜΕ

Ειδησεογραφικά κάλυψαν τα τ/κ ΜΜΕ, με τη βοήθεια και της σύγχρονης τεχνολογίας, την πρωινή έναρξη, στην παρουσία του Γ.Γ. του ΟΗΕ, των εντατικών συνομιλιών στο Μοντ Πελεράν της Ελβετίας.
 
Συνδέσεις μέσω κινητών τηλεφώνων και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την άφιξη του Μπαν Κι Mουν στο ξενοδοχείο Λε Μιραντόρ, τη συνάντησή του με τους δύο ηγέτες, τις αναμνηστικές φωτογραφίες με τις συζύγους, Άντρη Αναστασιάδη και Μεράλ Ακιντζί, με τις διπλωματικές αποστολές και το τραπέζι των συνομιλιών.
Ο απεσταλμένος της «Κίπρις Ποστασί» έγραψε για φιλικό περιβάλλον δίδοντας έμφαση στη φωτογραφία που ο Πρόεδρος Αναστασιάδης γεμίζει το ποτήρι του Μουσταφά Ακιντζί με νερό λίγο πριν πάρει τη θέση του ανάμεσά τους ο Γ.Γ. του ΟΗΕ.
Τα τ/κ ΜΜΕ πρόταξαν το σημείο της αναφοράς του Μπαν Κι Μουν σε αριθμό δύσκολων και ευαίσθητων θεμάτων που έχουν απομείνει στις διαπραγματεύσεις. Η Γενί Ντουζέν έχει τίτλο την έκκληση του Γ.Γ. προς τις εγγυήτριες δυνάμεις να στηρίξουν τη βούληση που υπάρχει για λύση.
Σήμερα δεν υπήρξε καμία ανάρτηση σε λογαριασμό μέσου κοινωνικού δικτύωσης του Τ/κ ηγέτη. Με τρία τουίτ ο σύνδεσμος τ/κ επιχειρηματιών ενθαρρύνει τους ηγέτες να προχωρήσουν και με αναφορά και προς τα Η.Ε. γράφει ότι έχουν καθήκον να υπηρετήσουν την ειρήνη και την σταθερότητα στην χώρα και την περιοχή.
«Το εδαφικό και όλα τα άλλα θέματα στο τραπέζι», έχει τίτλο η ιστοσελίδα της Κίπρις που καταγράφει τα όσα έγιναν το πρωί στο Λε Μιραντόρ με τη χρονική σειρά. «Τα αυτιά και τα μάτια της Κύπρου στην Ελβετία», γράφει στη δική της ιστοσελίδα η Χαβαντίς που μετέδωσε και το τουίτ του Προέδρου Αναστασιάδη το πρωί μετά τη δήλωση του Μπαν Κι Μουν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
Στραμμένο στο Μον Πελεράν το ενδιαφέρον του ξένου Τύπου
 

Δειτε Επισης

Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων ΗΠΑ
Ο οδικός χάρτης με Κύπρο δεν στρέφεται κατά τρίτων επισήμανε ο Αμερικανός επιτετραμμένος στην Άγκυρα
Στο Στρασβούργο ο Κώστας Καδής για άτυπες συναντήσεις
Εμμένει στη θέση του ο Τατάρ-«Δεν μπορεί να υπάρξει οπισθοχώρηση από τα δύο κράτη»
Θέματα εγκλωβισμένων συζήτησε με Περδίκη η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων
Διορία 15 ημερών για τους διαχειριστές Συλλογικών Επενδύσεων έδωσε η Επιτροπή Οικονομικών
Για τις προετοιμασίες της 2ης Κυπριακής Προεδρίας ενημέρωσε η Ραουνά τον Αρμεύτη
Ψάχνει τη φόρμουλα για λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η Επιτροπή Οικονομικών
Ποινικούς ανακριτές για το σκάνδαλο των διαβατηρίων ζητά το ΑΚΕΛ από τον Πρόεδρο
Καρφιά ΔΗΣΥ σε Χαρτσιώτη-«Δεν υπάρχει κατατεθειμένο νομοσχέδιο στη Βουλή»