Ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο νικητής των εκλογών στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον πίθηκο Γκέντα

  Έχει ήδη προβλέψει τη νίκη της Πορτογαλίας στο Euro 2016: ο Γκέντα ένας κινέζος πίθηκος που έχει χαρακτηριστεί και «βασιλιάς των προφητών» ποντάρει τώρα στον θρίαμβο του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Μετά τον Πολ το χταπόδι που μάντεψε το αποτέλεσμα πολλών ποδοσφαιρικών αγώνων στο Μουντιάλ το 2010, ο Γκέντα, το όνομα του οποίου σημαίνει «ανατριχίλα», είναι το τελευταίο από μια σειρά ζώα που έχουν προφητικές ικανότητες.

Όταν έδειξαν στον Γκέντα δύο φωτογραφίες σε φυσικό μέγεθος του Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον, ο πίθηκος έπειτα από «ώριμη σκέψη» επέλεξε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να του δώσει και ένα φιλί στο πρόσωπο, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη το οικολογικό πάρκο όπου ζει στην επαρχία Χουνάν.

Ο Γκέντα, που είναι 5 ετών και φορά ένα μπλουζάκι που διαφημίζει τις ικανότητές του, προέβλεψε σωστά τη νίκη της Πορτογαλίας στο Euro 2016 τον Ιούλιο. Δύο ημέρες μετά η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε τη Γαλλία με 1-0 στην παράταση. Τότε είχε φάει την μπανάνα που ήταν τοποθετημένη πάνω στην πορτογαλική σημαία, αγνοώντας αυτή που είχαν βάλει πάνω στη γαλλική.

 

Προβάδισμα πέντε μονάδων δίνει νέα δημοσκόπηση στην Κλίντον 

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον πάντως, εμφανίζεται να έχει προβάδισμα πέντε μονάδων έναντι του αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ, με 48% έναντι 43%, στην τελευταία δημοσκόπηση της Washington Post και του τηλεοπτικού δικτύου ABC, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα το πρωί.

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της Post και του ABC, που είχε δημοσιευθεί την Παρασκευή, η Κλίντον προηγούνταν του Τραμπ με 47% έναντι 44%. Παράλληλα η Κλίντον εμφανίζεται να έχει το πλεονέκτημα της θετικής υποστήριξης, σημειώνει η δημοσκόπηση. Το 55% όσων την ψηφίζουν απάντησε ότι υποστηρίζει την υποψήφια των Δημοκρατικών, ενώ μόνο το 43% είπε το ίδιο για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων. Οι περισσότεροι ψηφοφόροι του Τραμπ εξηγούν ότι "κυρίως αντιτίθενται στην Κλίντον".
 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Τ. Μπας: Η Τουρκία συμβάλλει στην περιφερειακή ειρήνη
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Σοκαριστικό βίντεο: Έφηβη εκτελεί τη μητέρα της και στέλνει άνετη SMS από την κουζίνα του σπιτιού της
Σημαντική χαρακτήρισε τη συμμετοχή της Τουρκίας στη συνάντηση Gymnich ο Φιντάν
Δεν έχει κυλήσει ομαλά η λειτουργία του ιδίου πόρου που βασίζεται στα πλαστικά
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
«Ήμουν μπρούμυτα, ήταν βιαστής, σεξουαλικό τέρας»-Συγκλονίζουν οι καταγγελίες κατά Αλ Φαγιέτ
Κατηγορούμενος περιέγραψε τον βιασμό και πώς τον έδιωξε ο σύζυγος όταν η Ζιζέλ άρχισε να ξυπνά