Δεύτερο σερί τρίποντο μετά από δέκα μήνες (pics+vid)

Το δύο στα δύο με τον Ρόνι Λέβι στον πάγκο της πέτυχε η Ανόρθωση η οποία επικράτησε με 3-0 της Δόξας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
 
Η «Κυρία» πανηγύρισε για πρώτη φορά δεύτερη διαδοχική νίκη μετά τον Ιανουάριο του 2016 και πέτυχε να κρατηθεί κοντά στις ομάδες της εξάδας, ευελπιστώντας στη συνέχεια να εισέλθει σε αυτήν.
 


 
Η Ανόρθωση έκανε τους βαθμούς τις 14 και βρίσκεται στην έβδομη θέση. Αντίθετα η Δόξα παραμένει στην 12η θέση με πέντε βαθμούς.
 
Η Δόξα δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 53’ καθώς φάνηκε ο Σιβού να ανατρέπει εντός της περιοχής τον Γκόμες.
 
Το συγκρότημα του Ρόνι Λέβι έγινε το απόλυτο αφεντικό πολύ νωρίς στον αγώνα, καθώς μόλις στο 13’ ο Ισμαέλ Γκονσάλβες είχε… έμπνευση για άλλη μία αγωνιστική και με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
 
Το γκολ αυτό δεν περιόρισε την Δόξα, καθώς το παιχνίδι στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ανοιχτό. Η Ανόρθωση κράτησε την μπάλα, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.
 
Δύο δοκάρια η Δόξα
Η Δόξα μπήκε πιο απαιτητική στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 53’ άγγιξε την ισοφάριση, αλλά τόσο η απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ρούντι στο 49’, όσο και το σουτ του Γκόμες στο 53’ κατέληξα στο δοκάρι.

 

Ανέβηκε στο 3-0
Στο 66’ η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά προς την πλευράς της Ανόρθωσης, αφού ο Καμπρέρα – μετά από ασταθή απόκρουση του Νέγκρι σε κεφαλιά του Καλντερόν – από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-0.

 

Από εκείνο το σημείο και μετά η Ανόρθωση έλεγξε πλήρως τον αγώνα. Στο 83’ ο Γκονσάλβες είχε δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα (85’) ο Σιβού με δυνατό σουτ σχημάτισε το τελικό 3-0.

 
 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
13' Γκονσάλβες, 66' Καμπρέρα, 85'  Σιβού
Κίτρινες: Οικονομίδης, Ερέρο/Δημητρίου, Πουτζιουρής.
Συνθέσεις:
Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι):
 Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Γκιγιέρμε, Σιβού, Ερέρο, Βίκτορ, Πελέ, Οικονομιδης(65΄ Καλντερόν). Ράγιος, Γκονζάλβες, Καμπρέρα(80΄ Κυριάκου).
Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Νέγκρι, Δημητρίου, Ρούντι, Κάστρο(46΄ Φοφανά), Γκόμες, Γουίλσον, Εντμάρ, Ενινφούλ, Πόλο, Πουτζιουρής(71΄ Γκονζάλες), Μπεμπέτο(68΄ Παγιές).