Έχανε 2-0, γιουχαΐστηκε και το γύρισε σε 3-2 (vid+pics)

Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλωνας κέρδισε με 3-2 τον Εθνικό Άχνας γλιτώνοντας την τελευταία στιγμή μία νέα απώλεια βαθμών.
 
Ο Εθνικός πέτυχε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι τα τελευταία λεπτά διατηρούσε το πρώτο του διπλό, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για την ομάδα της Άχνας.
 
Οι γηπεδούχοι με δύο τέρματα στο φινάλε έφεραν τα πάνω-κάτω και τελικά οι τρεις βαθμοί μπήκαν στο σακούλι του Απόλλωνα, οι οπαδοί του οποίου αποδοκίμασαν τους παίκτες κατά την αποχώρησή τους για τα αποδυτήρια στην ανάπαυλα.

 
Η τρίτη διαδοχική νίκη του Απόλλωνα τον ανεβάζει στους 19 βαθμούς και την πέμπτη θέση, ενώ ο Εθνικός βρίσκεται στην 10η θέση με οκτώ βαθμούς.
 
 
 
 
Ψυχρολουσία…
Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στον αγώνα. Έφτιαξε ευκαιρίες (είχε εννέα τελικές) και γενικά υπήρχε κινητικότητα για να μπορέσει να ανοίξει το σκορ. Δεν μπόρεσε όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και τελικά μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε να χάνει με 2-0.
 

Στο 33’ ο Κιπιάνι μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα προς τον Ζελάγια, ο οποίος νίκησε τον Μπρούνο Βάλε κάνοντας το 1-0 για τον Απόλλωνα. Ο ίδιος παίκτης ξανά χτύπησε στο 40’, όταν μετά από εκτέλεση πλαγίου ο Κατσαράβα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Ζελάγια έκανε το 2-0.
 
 
Ελπίδες για βαθμούς
Ο Απόλλωνας ευτύχησε να μειώσει στο σκορ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκε ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης βαθμολογικού κέρδους όταν στο 52’ μετά από σέντρα του Μπεντόγια ο Αγγελή – ο οποίος επέστρεψε στη δράση – με κεφαλιά έκανε το 2-1.

 
 
Το γύρισε στις καθυστερήσεις
Όσο περνούσε ο χρόνος ο Απόλλωνας προσπαθούσε να γίνει πιο πιεστικός για να γλιτώσεις τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Στο 90’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά από φάουλ ο Γκιέ κέρδισε την κεφαλιά και στη συνέχεια ο Μπεντόγια από κοντά πέτυχε το 2-2.
 
Ο Απόλλωνας δεν είπε τον τελευταίο του λόγο. Συνέχισε να πιέζει και δικαιώθηκε στο 90+6 καθώς η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Σίλβα έφερε την ανατροπή και το τελικό 3-2 για τον Απόλλωνα.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
52’ Αγγελή, 90’ Μπεντόγια, 90+6’ Ντα Σίλβα / 33’, 40’ Ζελάγια
Κίτρινες: Γκιέ, Στυλιανού, Φανή  - Πιντσέλι, Πρότσεκ 
Συνθέσεις:
Απόλλωνας: 
Βάλε, Στυλιανού, Βασιλείου, Αγγελή, Ρομπέρζ, Σακέτι, Ντα Σίλβα, Μπεντόγια, Παπουλής (70' Σαρδινέρο),  Γκιέ, Μαγκλίτσα (83' Πίεχ).
Εθνικός: Πρότσεκ, Στόϊτσεφ, Ντόβπνια, Πιντσέλι, Κυπριανού, Φιλίπποφ, Ιλουρίτζε (31' Κιπιάνι), Κρατσούνοφ, Χατζηβασίλης, Ζελάγια, Κατσαράβα (65' Γκριγκαλάβα).