«Απόκρουση παγκοσμίου επιπέδου!»

Ικανοποιημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών σ’ ένα παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του προσήλθε με πολλά προβλήματα και βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, εμφανίστηκε μετά το 1-0 επί της ΑΕΖ ο Τζον Κάρβερ. Ο Άγγλος τεχνικός εκθείασε μάλιστα το ντεμπούτο του 19χρονου τερματοφύλακα, Ανδρέα Χριστοδούλου.
«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, πετύχαμε ένα γκολ και είμαστε χαρούμενοι για τον Χριστοφή που επέστρεψε με γκολ. Είμαστε επίσης χαρούμενοι που κερδίσαμε, γιατί είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με πολλούς τραυματισμούς. Το καλό με τους παίκτες μας είναι πως παλεύουν, δουλεύουν και είναι έτοιμοι για την ευκαιρία τους. Καλύτερο παράδειγμα ο Αντρέας Χριστοδούλου που ήταν 4η επιλογή στην αρχή του πρωταθλήματος και βρέθηκε να κάνει μια απόκρουση παγκοσμίου επιπέδου. Ξέραμε πως ο αντίπαλος προπονητής θα αλλάξει σύστημα μετά την αποβολή και το έκανε, μας έβαλε πίεση και είμαστε χαρούμενοι που αντέξαμε. Κάποιες φορές παίρνεις άσχημες νίκες, γιατί τέτοια είναι η σημερινή, αλλά πάμε στην διακοπή να δουλέψουμε, να επιστρέψουν και οι τραυματίες και να πάμε στα ντέρμπι», τόνισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».
 
«Άμα χάνεις 10 τελικές…»
Από την πλευρά του ο Νικόλας Μαρτίδης απέδωσε την ήττα στην αναποτελεσματικότητα των παικτών του.
«Ο κόουτς μίλησε για άσχημη νίκη, αλλά είναι νίκη. Εμείς πήραμε μόνο τις εντυπώσεις. Όταν κάνεις 10 τελικές με την Ομόνοια και δεν σκοράρεις, δεν έχεις απαιτήσεις. Στο πρώτο ημίχρονο κλείσαμε τους διαδρόμους δεν αφήσαμε την Ομόνοια να αναπτυχθεί, ο Χριστοφή σκόραρε με μια σέντρα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε κάτι καλύτερο. Δεν φοβόμαστε τίποτα, όταν παίζουμε έτσι. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια, εμείς συνεχίζουμε για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε και να σωθούμε», σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΖ.