«Η δικαίωση του Κρίστιανσεν, η βιασύνη με Αλωνεύτη και η έκπληξη με Γιαννιώτα»

Ο διοικητικός ηγέτης των «γαλαζοκτρίνων» μιλώντας στον Sport Fm αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ.
 
«Για ακόμη μια φορά το ΑΠΟΕΛ απέδειξε ότι δίκαια αγωνίζεται στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Είναι μια δεκαετία που ανταποκρίνεται επάξια ως ΑΠΟΕΛ και ως κυπριακό ποδόσφαιρο. Με τέτοιο υπέροχο κόσμο είναι κάτι που είναι αναμενόμενο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει,  χρειαζόμαστε ένα βαθμό και ελπίζω να ανταποκριθούμε με τον ίδιο ζήλο» ανέφερε στην Cytavision o κ. Πετρίδης.
 
Αν ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ
«Συμφωνώ ήταν η καλύτερη εμφάνιση φέτος. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής ήρθε η νίκη. Βιαζόμαστε δυστυχώς όλοι μας να βγάλουμε συμπεράσματα και να αδικούμε κάποιες προσθήκες. Υπάρχει ένα γεμάτο ρόστερ και στο τέλος της ημέρας ο κ. Κρίστιανσεν δικαιώνεται».
 
Για την εμφάνιση του Αλώνεύτη
«Όλοι βιάστηκαν να τον αφήσουν στο περιθώριο. Ο προπονητής είναι ο πιο κατάλληλος να κρίνει. Και οι ίδιοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Η ευχάριστη έκπληξη ήταν η καλή απόδοση του Γιαννιώτα που στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ντεφορμέ. Έκανε και πάλι τα δικά του».
 
Για τον Σωτηρίου
«Ξεκινήσαμε με τρεις Κύπριους στην επίθεση. Ο Πιέρος δικαιώνεται επειδή δουλεύει καθημερινά. Είναι ευχάριστο  που τον βλέπουμε να εξελίσσεται. Πήρε τις ευκαιρίες του πέρσι ελπίζω ότι θα βελτιώνεται και άλλο. Τον βοηθά και ο Ντε Καμάργκο. Τον στηρίζει και τον συμβουλεύει για να βελτιώνεται».
 
Για την ενίσχυση στο τμήμα σκάουτιγκ…
«Είμαστε σε διαβούλευση με τρεις σκάουτερ. Οι δύο ήταν στο γήπεδο. Θα καταλήξουμε με ποιον θα συνεργαστούμε μέσα την ερχόμενη βδομάδα».